Εξαφανίστηκε 35χρονος κτηνοτρόφος στη Σίδερη Φιλιατών

26/09/17 • 10:55 | UPD 26/09/17 • 10:55

Ο 35χρονος Η.Ν, ήταν χαμηλών τόνων, εργατικός, χωρίς ποτέ να έχει προκαλέσει την παραμικρή ένταση και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο.#ΕΤ

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμής οι έρευνες για την ανεύρεση ενός νεαρού κτηνοτρόφου που εξαφανίστηκε από τη Σίδερη Φιλιατών. «Σαν ν’ άνοιξε η γη και τον κατάπιε» αναφέρουν χαρακτηριστικά αξιωματικοί της Αστυνομίας, ενώ αναστάτωση έχει προκληθεί στο χωριό.

Ο 35χρονος Η.Ν, ήταν χαμηλών τόνων, εργατικός, χωρίς ποτέ να έχει προκαλέσει την παραμικρή ένταση και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο. Την Κυριακή το πρωί έφυγε από το σπίτι του με προορισμό τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της οικογένειες και από το μεσημέρι, όταν δεν επέστρεψε, ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης.

Στον στάβλο βρέθηκε το αυτοκίνητο του νεαρού με το κλειδί μάλιστα πάνω στην μηχανή. Εκεί βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο απ’ όπου είχε επικοινωνήσει με τη σύζυγό του για τελευταία φορά.

Τόσο γύρω από το στάβλο όσο και στην ευρύτερη περιοχή δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του νεαρού, ενώ δεν έχουν εντοπιστεί σημάδια που θα μαρτυρούσαν άλλη ανθρώπινη παρουσία.

Η περιοχή πάντως είναι εξαιρετικά απομονωμένη και δύσβατη όπως αναφέρει το epiruspost.gr.