Εισβολή συμβασιούχων ΟΤΑ σε συνέδριο του Ελεγκτικού Συνεδρίου [εικόνες & βίντεο]

25/09/17 • 13:21 | UPD 25/09/17 • 15:35

Οι εργαζόμενοι μπήκαν στην αίθουσα ανάρτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα, διαμαρτυρόμενοι γιατί παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιούλιο. #Ελλάδα #ΕΤ

Έξω από το ξενοδοχείο “Grand Hotel”, στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν στις 09:30, μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και δημοτικών επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης.

Μέλη του Συλλόγου μπήκαν στην αίθουσα, όπου διεξάγεται η διημερίδα του Ελεγκτικού Συνεδρίου για θέματα δημοσιονομικής διαχείρισης των ΟΤΑ και ανήρτησαν πανό.

Μάλιστα, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Σοφία Εξαδακτύλου έκανε παρέμβαση, ενώ κάτω από αποδοκιμασίες μίλησε και η πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ανδρονίκη Θεοτοκάτου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ανάφερε από το βήμα «εμείς πληρώνουμε». Τότε οι εργαζόμενοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, υποστηρίζοντας ότι είναι απλήρωτοι από τον Ιούλιο.

Στη συνέχεια αποχώρησαν από την αίθουσα και παραμένουν στον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr.

Σημειώνεται πως έχουν προχωρήσει σε στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως τη λήξη της πρώτης βάρδιας.

 

Copy link
Powered by Social Snap