Έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση

Οι Anonymous χάκαραν την ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

24/09/17 • 12:36 | UPD 24/09/17 • 15:09

Εστειλαν σκληρό μήνυμα προς την κυβέρνηση #Anonymous #ΕΤ

H ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς βρίσκεται από χθες εκτός λειτουργίας και υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η ομάδα χάκερ Anonymous που το ανακοίνωσε μάλιστα μέσω του facebook.

Το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών δεν «άνοιγε» καν για όποιον επιχειρεί να το επισκεφθεί.
Στο μήνυμα προς την κυβέρνηση οι «Anonymous Greece» καταφέρονται κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και προειδοποιούν: «Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!».

Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous:

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,

Στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.

Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!
Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”».

Το μεσημέρι της Κυριακής, η ίδια ομάδα ανακοίνωσε ότι «χτύπησε» και στην Τράπεζα της Ελλάδος με τη σελίδα να λειτουργεί λίγο μετά, ενώ απείλησε την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ότι είναι ο επόμενος στόχος.