Για μία γυναίκα μετατράπηκε σε… κόλαση η Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα

21/09/17 • 10:41 | UPD 21/09/17 • 11:05

Διαβάστε τι αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές για τα αίτια των πυροβολισμών που έπεσαν στην Καλλιθέα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης #ΕΤ #Ελλάδα

Μία γυναίκα…  όπλισε το χέρι του μαυροντυμένου που προκάλεσε πανικό στην Καλλιθέα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ. πριν το αιματηρό περιστατικό, η παρέα των νεαρών είχε σοβαρό φραστικό επεισόδιο με άλλο άτομο που καθόταν με την κοπέλα του σε διπλανό παγκάκι.

Κάποιος από την παρέα των Αλβανών πείραξε την κοπέλα η οποία τσακωνόταν με τον φίλο της. Ο φίλος της κάποια στιγμή σηκώθηκε εξαγριωμένος από το παγκάκι πέταξε προς το μέρος της παρέας των Αλβανών το κουτάκι με την μπύρα που κρατούσε εξαφανίστηκε και δύο λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ο κουκουλοφόρος που σύμφωνα με την παρέα των Αλβανών φορούσε ίδια ρούχα με τον άνδρα με τον οποίο είχε σημειωθεί η ένταση προ ολίγου. 

Η παρέα των Αλβανών εικάζει ότι ο δράστης ήταν επίσης Αλβανός, όπως έκριναν από την προφορά του. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ένας 17χρονος και ένας 27χρονος.