Πέθανε ο πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Εγγλέζος

18/09/17 • 11:26 | UPD 18/09/17 • 11:26

Η κηδεία του Κώστα Εγγλέζου θα γίνει σήμερα στις 17.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης #ET #Ελλάδα 
 Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε o πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στον δήμο Θεσσαλονίκης, Κώστας Εγγλέζος.

Ο Κωστάς Εγγλέζος ήταν οδοντίατρος. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στο Δήμο Θεσσαλονίκης επί δημαρχίας Σωτήρη Κούβελα, Ντίνου Κοσμόπουλου, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Παράλληλα ήταν ενεργός παράγοντας στον ΠΑΟΚ.

Την είδηση του ξαφνικού θανάτου του, γνωστοποίησε ο γιος του, Πέτρος, με ανάρτησή του στο facebook.

»Έφυγε σε δέκα λεπτα… και εκει που ακομα λες δεν μπορει, ψέμματα ειναι, σε ρωτάνε για το κηδειοχαρτο…. τι ιδιότητα να βάλω; τι να πεις; σύζυγος, οδοντίατρος, αντιδήμαρχος…. εγω πάντως ηθελα ηθελα να του πω… μπαμπάς μου και ΠΑΟΚ…..», έγραψε.

Η κηδεία του Κώστα Εγγλέζου θα γίνει σήμερα στις 17.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα συλλυπητήριά της, εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Εγγλέζου, που έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ένα σημαντικό κενό σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Εγγλέζος ήταν οδοντίατρος, διετέλεσε για χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στο Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά πάνω από όλα αυτά, ήταν ένθερμος φίλος του ΠΑΟΚ, ενεργός παράγοντας του συλλόγου στον οποίο διετέλεσε και αντιπρόεδρος. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου (17:30), στο Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο κέντρο.