Έγκλημα στη Νίκαια: Τον δολοφόνησε άγρια το παιδί που είχε μεγαλώσει

18/09/17 • 08:57 | UPD 18/09/17 • 09:18

Ο 24χρονος δολοφόνησε με βία τον θείο του, αφού ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι έφερε πάνω από 10 μαχαιριές στο θώρακα και στο σώμα. #Έγκλημα #Ελλάδα #ΕΤ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 54χρονο λογιστή στη Νίκαια. Ο άνδρας βρέθηκε από την μητέρα του νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος το απόγευμα της Πέμπτης (18.08.2017) στο διαμέρισμα του ενώ την προηγούμενη μέρα τον είχε σκοτώσει το ανιψιός του.

Ο 24χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με χρήση ναρκωτικών και συχνά πυκνά διαπληκτιζόταν με τον θείο του για οικονομικά θέματα απαιτώντας από εκείνον μεγαλύτερα χρηματικά ποσά. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συνέβη και το μοιραίο βράδυ του Αυγούστου, ωστόσο δεν αποκλείεται και ο θείος να ζήτησε από τον νεαρό να του επιστρέψει χρήματα που του είχε δανείσει.

Ο 24χρονος δολοφόνησε με βία τον θείο του, αφού ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι έφερε πάνω από 10 μαχαιριές στο θώρακα και στο σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον 24χρονο τον είχε μεγαλώσει ο 54χρονο λογιστής καθώς ο νεαρός είχε χάσει τους γονείς του εδώ και χρόνια. Ο πατέρας του είχε βρεθεί δολοφονημένος μέσα σε πορτ μπαγκάζ στη Νέα Χαλκηδόνα, σε ηλικία 39 ετών ενώ η μητέρα του νεαρού είχε πεθάνει λίγα χρόνια αργότερα, από τον καημό της.