Μετέφερε με το Ι.Χ. του 42 κιλά χασίς

17/09/17 • 14:52 | UPD 17/09/17 • 14:52

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών #ΕΤ

Με όλη του την άνεση οδηγούσε ένας Έλληνας το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην περιοχή Λαδοχώρι της Θεσπρωτίας, αλλά «πάγωσε» όταν είδε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας να του κάνουν σήμα να σταματήσει για έλεγχο στο 92ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.

Στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα 35 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 41 κιλών και 730 γραμμαρίων που μετέφερε ο 37χρονος, μαζί με μια μία συσκευασία με χασίς βάρους 17,8 γραμμαρίων και ένα κινητό που βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε έναν 49χρονο σε περιοχή του Δήμου Σητείας, αποκάλυψε τις συσκευασίες με τα συνολικά 51,85 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε μαζί του. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.