Συνελήφθη συγγενής Ελληνίδας μουσικοσυνθέτριας -Ηταν μέλος της σπείρας των «πορτοφολάδων»

16/09/17 • 22:07 | UPD 16/09/17 • 22:07

Επίσης, έχει συλληφθεί ένας απότακτος αστυνομικός που είχε κατηγορηθεί για ιδιότυπες σχέσεις με νυχτερινά καταστήματα #Έγκλημα #Ελλάδα #ΕΤ

Ανάμεσα στα 25 μέλη εγκληματικής οργάνωσης που συνελήφθησαν για σωρεία κλοπών πορτοφολιών πολιτών σε μέσα μαζικής μεταφοράς είναι και ένας συγγενής μιας από τις πιο γνωστές Ελληνίδες μουσικοσυνθέτριες.

Επίσης, έχει συλληφθεί ένας απότακτος αστυνομικός που είχε κατηγορηθεί για ιδιότυπες σχέσεις με νυχτερινά καταστήματα διασκέδασης, ο οποίος φέρεται να έπαιρνε από τη σπείρα τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και διαβατήρια των θυμάτων και στη συνέχεια τα πωλούσε στη μαύρη αγορά.

Ο συγγενής της μουσικοσυνθέτριας διατηρούσε και αποθήκη στην οποία βρέθηκε μεγάλος αριθμός αρχαίων αντικειμένων, τα οποία θα εξεταστούν από αρχαιολόγους. Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε πριν από περίπου τρεις μήνες, με τη σπείρα (που απαρτίζεται κυρίως από αλλοδαπούς) να στοχοποιεί τα προσωπικά αντικείμενα επιβατικού κοινού.

Έχει συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος βιντεοληπτικού υλικού και συνομιλίες των δραστών. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κρησφύγετα με πλήθος κλοπιμαίων