Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στα νερά του λιμανιού στο Ηράκλειο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στα νερά του λιμανιού στο Ηράκλειο

Ένα γυναικείο πτώμα βρέθηκε να επιπλέει το μεσημέρι της Κυριακής στα νερά του λιμανιού στο Ηράκλειο και στις Αρχές σήμανε συναγερμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα επέπλεε κάτω από την προπέλα ενός πλοίου.

Πρόκειται, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, για μία ηλικιωμένη γυναίκα οι παντόφλες της οποίας βρέθηκαν στο λιμάνι ανάμεσα σε δύο πλοία. Αυτό, κάνει τις Αρχές να εκτιμούν ότι ίσως η γυναίκα έπεσε στα νερά ωστόσο ακόμα όλα εξετάζονται και δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο, ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας.

Στο σημείο έφτασε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τη σορό της ηλικιωμένης ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Να σημειωθεί ότι το πτώμα βρέθηκε από λιμενικό ο οποίος και το ανέσυρε.

Πηγή: ekriti

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version