Τραγωδία: Νεκρός εντοπίστηκε ο ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Πιερία

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Τραγωδία: Νεκρός εντοπίστηκε ο ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Πιερία

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 68χρονος ερασιτέχνης υποβρύχιος αλιέας, ο οποίος αγνοείτο από το απόγευμα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή Γρίτσα στην Πιερία.

Τον άτυχο άντρα εντόπισε το πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος.

Για τον αγνοούμενο ψαροτουφεκά ενημερώθηκε χθες το απόγευμα το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου-Ολύμπου. Ο 68χρονος αλλοδαπός είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή Γρίτσα Λιτόχωρου το πρωί για ψαροτούφεκο.

Υπό την εποπτεία του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στην περιοχή, διενεργήθηκαν έρευνες, από ξηράς με δύο μηχανές του Λιμενικού Σώματος και πεζοπόρο τμήμα εθελοντικής ομάδας του Πλαταμώνα Πιερίας, ενώ διά θαλάσσης από δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, τρία αλιευτικά, το «ΓΕΩΡΓΙΟΣ», το «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ » και το «ΣΑΚΗΣ». Στις έρευνες συμμετείχαν κλιμάκιο της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και ιδιώτες δύτες.

Ο 68χρονος μεταφέρθηκε από το σκάφος του Λιμενικού στον λιμάνι Γρίτσα του Λιτόχωρου.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός του 68χρονου θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version