ΚΕΕΛΠΝΟ: Το παρακράτος του Πολάκη δεν φοβίζει κανέναν

03/08/17 • 19:08 | UPD 03/08/17 • 19:08

Το σωματείο εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Το Παρακράτος του Πολάκη δεν φοβίζει κανέναν» και στρέφεται κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στη Βουλή, το ΚΕΕΛΠΝΟ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Χθες για ακόμα μία φορά ο Παύλος Πολάκης έκανε το μόνο που ξέρει… Έβρισε, συκοφάντησε, στοχοποίησε και πέταξε λάσπη, προκειμένου να καλύψει τις ευθύνες του.

Για την ταμπακιέρα όμως…ούτε κουβέντα. Την ώρα που το Σωματείο Εργαζομένων κερδίζει Δικαστικές Αποφάσεις και διώχνει τον Μεγαλοεργολάβο της εταιρείας φύλαξης από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. – που κοστίζει στο δημόσιο 350.000, 00 ευρώ τον μήνα –  την ίδια ώρα αυτός τον δεξιώνεται στο γραφείο του.

Δεν μας είπε τίποτα για τα 10 εκατομμύρια που έχουν δοθεί ΑΕΡΑ  τα τελευταία δύο χρόνια στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., χωρίς συμβάσεις, χωρίς διαγωνισμούς  και κατά παράβαση του δημόσιου λογιστικού.

Δεν μας είπε τίποτα γιατί φέρνει τροπολογία που προσπαθεί να νομιμοποιήσει αυτόν τον ΑΕΡΑ, ενώ έχουν ήδη γίνει συγκεκριμένες καταγγελίες στην Ελληνική Δικαιοσύνη , με ποσά, ονόματα, διατάκτες και αποδέκτες  για αυτά τα εκατομμύρια ΑΕΡΑ.

Κατά τα  άλλα συκοφαντεί και στοχοποιεί εμένα νομίζοντας ότι θα με κάνει να σιωπήσω.

Να ξέρει ότι βρίσκομαι μόνο στην αρχή…

Θα καταθέσω όλα τα στοιχεία  που διαθέτω – και είναι πολλά – στην Ελληνική Δικαιοσύνη, επίσημα και τεκμηριωμένα. Εκεί που το ΚΡΑΤΟΣ ΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Τον περιμένω στις 5 Οκτωβρίου 2017  στην εκδίκαση της πρώτης  αγωγής  που έχω καταθέσει  εναντίον του…

Σταμάτης Πουλής

Πρόεδρος Εργαζομένων ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.»

Δημοφιλή