Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για τη σύλληψη του ληστή με το όπλο και το τσεκούρι

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για τη σύλληψη του ληστή με το όπλο και το τσεκούρι

Οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε συναγερμό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε υποκατάστημα τράπεζας στην Καλαμαριά.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8 το πρωί, ο νεαρός άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και κρατώντας όπλο και τσεκούρι εισέβαλε στην τράπεζα και άρπαξε απο τα ταμεία 3.550 ευρώ. Στη συνέχεια βγήκε ανενόχλητος από το υποκατάστημα, ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του και τράπηκε σε φυγή.

Άνδρες της Άμεσης Δράσης κάνουν «κόσκινο» την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version