Ο ακτιβιστής παππάς επιτίθεται στο… γήπεδο Καραϊσκάκης – «Είναι ειδωλολατρικός ναός» [βίντεο]

26/06/17 • 16:56 | UPD 26/06/17 • 17:05

Ο ακτιβιστής παππάς «ξαναχτύπησε» για να επιτεθεί στο... γήπεδο Καραΐσκάκης, για το οποίο πιστεύει ότι είναι ειδωλολατρικός ναός!

Ο ακτιβιστής παππάς «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά για να επιτεθεί στο… γήπεδο Καραΐσκάκης, για το οποίο πιστεύει ότι είναι ειδωλολατρικός ναός!

Αφού λοιπόν επιτέθηκε σε κεραίες τηλεπικοινωνιών, σε ακυρωτικά μηχανήμα, σε ATM και πολλά άλλα, ήρθε η σειρά του γηπέδου των «ερυθρολεύκων» να ακούσει τον εξάψαλμο (κυριολεκτικά). Οκ για πολλούς οπαδούς του Ολυμπιακού το Καραϊσκάκη είναι «Ναός», δεν φανταζόμασταν ποτέ όμως ότι κάποιος κληρικό θα το έπαιρνε… τοις μετρητοίς.

«Oι οπαδοί της σατανιασμένης αυτής ομάδας, έχουν ένα σύνθημα που λέγεται: Θρύλε Θεέ. Δεν πιστεύουν στον Ιησού Χριστό τον αληθινό Θεό, αλλά στον Θεό τους τον Ολυμπιακό. Αντί να πηγαίνουν την Κυριακή στην εκκλησία, έρχονται εδώ στο Καραϊσκάκη».

Δείτε στο βίντεο την άποψη του πατέρα Κλεομένη που σταυρώνει, φτύνει και κλωτσάει τα σατανιασμένα και μαγαρισμένα λέιζερ των barcodes «εις το όνομα του πατρός, του υιού και του Αγίου Πνεύματος»!