Έρευνες από την αστυνομία

Ναρκωτικά «ξεβράζει» η θάλασσα σε Πρέβεζα και Κέρκυρα

06/06/17 • 21:04 | UPD 06/06/17 • 21:05

Η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με ένα δέμα που εντοπίστηκε σε θαλάσσια στην περιοχή της Πρέβεζας και το οποίο περιείχε κατά πάσα πιθανότητα κάνναβη.

Το δέμα που εντοπίστηκε στην ακτή στην περιοχή του Βράχου, περισυνέλεξαν αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο.

Η ύπαρξη του πακέτου σίγουρα προβληματίζει μιας και έως τώρα δεν έχουν υπάρξει περιστατικά με ανεύρεση «ορφανών» δεμάτων κάνναβης στην θαλάσσια περιοχή.

Ωστόσο το γεγονός σίγουρα θα κάνει αστυνομικές και λιμενικές αρχές να εξετάσουν με μεγαλύτερη προσοχή την περιοχή τόσο από στεριά όσο και από θάλασσα.

Πάντως σύμφωνα με το Λιμενικό το τελευταίο διάστημα «ορφανά» δέματα με πακέτα κάνναβης εντοπίστηκαν σε θαλάσσιες περιοχές της Κέρκυρας (Ακολουθούν Φωτό από Λιμενικό), στις 27 και στις 30 Μαΐου σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις όπου βρέθηκαν συνολικά πάνω από 50 κιλά.

Το συγκεκριμένο δέμα με χασίς που εντοπίστηκε στην ακτή στον Βράχο δεν αποκλείεται να αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης ποσότητας η οποία πετάχτηκε στην θάλασσα ή αφέθηκε σε κάποιο σημείο για παραλαβή και τα κύματα το οδήγησαν στην συγκεκριμένη ακτή.

Πηγή: www.pamepreveza.gr