Βρετανία: Σωφρονιστικός υπάλληλος καταγγέλθηκε στην αστυνομία για ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να δείχνει ένα μέλος του προσωπικού να κάνει σεξ με έναν κρατούμενο σε ένα κελί φυλακής.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία είπε ότι ενημερώθηκε για το βίντεο που φέρεται να γυρίστηκε στη φυλακή Wandsworth, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.
Η Met είπε ότι δεν έγιναν συλλήψεις και πρόσθεσε ότι ήταν σε επαφή με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για το θέμα.
Η Υπηρεσία Φυλακών HM είπε ότι “η διαφθορά του προσωπικού δεν γίνεται ανεκτή και ο πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος που φέρεται να εμφανίζεται σε αυτό το βίντεο έχει αναφερθεί στην αστυνομία”.
«Θα ήταν ακατάλληλο να σχολιάσουμε περαιτέρω ενώ ερευνούν», πρόσθεσε η Υπηρεσία Φυλακών.
Τον Μάιο, μια «επείγουσα ειδοποίηση» σχετικά με τις συνθήκες στο HMP Wandsworth εκδόθηκε από τον επικεφαλής επιθεωρητή των φυλακών Charlie Taylor.
Έγινε αφού οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ότι ο Γουάντσγουορθ είχε πληγεί από σοβαρό συνωστισμό, παράσιτα και αυξανόμενη βία μεταξύ των κρατουμένων.
Η Επιθεώρηση Φυλακών ΗΜ αρνήθηκε να σχολιάσει λόγω της προεκλογικής περιόδου.
- Ρόδος: Βιντεοσκοπούσε τη θετή του κόρη την ώρα που αυτή έκανε μπάνιο
- Ψυχοκόρες: «Η Βασιλική Πολύζου είναι νεκρή» – Η Φρόσω δολοφόνος και η Δεσποινιώ κάνει έρωτα με τον Κοτρώτση για να τον κολλήσει σύφιλη
- Το Προξενιό της Ιουλίας: Την σκοτώνει ο Χρήστος τελικά – Καρέ καρέ ο θάνατος της κόρης της Ιουλίας
- Είναι απαραίτητο το όριο ταχύτητας στη Γερμανία;




















