Βαρέλι δίχως πάτο τα πεπραγμένα του

Τρεις νέες κατηγορίες ποινικού χαρακτήρα για τον Γουάινστιν

02/07/18 • 19:15 | UPD 02/07/18 • 19:15

Newsroom eleftherostypos.gr

Μετά από τις νέες κατηγορίες, ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πλήρωσε ένα εκατομμύριο δολάρια για να αφεθεί ελεύθερος, του τοποθετήθηκε ηλεκτρονικό βραχιολάκι και παρέδωσε επίσης και το διαβατήριο του.

Λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη ακρόαση για τις κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης, ο Χάρβεϊ Γουάινστιν έχει να αντιμετωπίσει νέες κατηγορίες. Εκτός από τις δύο βασικές ενάγουσες, εμφανίστηκε μια τρίτη γυναίκα που τον κατηγορεί για αντίστοιχη συμπεριφορά.

Τα όσα ψεύδη έχουν ειπωθεί στο δικαστήριο από τον δικηγόρο του πέφτουν κάθε μέρα πάνω σε τείχος, μιας και κάνουν την εμφάνιση τους νέα θύματα που κατηγορούν τον πρώην παραγωγό.

Ο εισαγγελέας του Μανχάτα, Σάιρους Βανς, ανακοίνωσε σήμερα ότι παρουσιάστηκε τρίτη γυναίκα η οποία υποστηρίζει ότι ήταν εξίσου θύμα του Χάρβεϊ Γουάινστιν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να του απαγγελθούν επιπλέον τρεις κατηγορίες ποινικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται ότι έχει βρεθεί αρκετές φορές στο εδώλιο για την υπόθεση βιασμού από το 2013 και της κακοποίησης από το 2004, σε διαφορετικές γυναίκες. Μετά από τις νέες κατηγορίες, ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πλήρωσε ένα εκατομμύριο δολάρια για να αφεθεί ελεύθερος, του τοποθετήθηκε ηλεκτρονικό βραχιολάκι και παρέδωσε επίσης και το διαβατήριο του.

Πλέον, αναμένεται η επόμενη ακρόαση για τις υπάρχουσες υποθέσεις.

Copy link
Powered by Social Snap