Αθήνα Καιρός

«Τον έπιασαν στα πράσα» – Χαμός με νοσηλευτή που παρακολουθούσε αγώνα ενώ έπαιρνε αίμα

4 λεπτά
«Τον έπιασαν στα πράσα» – Χαμός με νοσηλευτή που παρακολουθούσε αγώνα ενώ έπαιρνε αίμα

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Λονδίνο με νοσηλευτή, που πιάστηκε να παρακολουθεί ποδοσφαιρικό αγώνα στο κινητό του, ενώ έπαιρνε αίμα από ασθενή.

Η Λίμπι Μπέιτς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το σπίτι της στο νοσοκομείο «Queen Elizabeth» μετά από μια μη επιληπτική κρίση.

Η μητέρα της γνώριζε ότι στο παρελθόν, όταν είχαν προσπαθήσει να πετύχουν φλέβα της είχαν δυσκολευτεί. Γι’ αυτό προειδοποίησε τον νοσηλευτή ότι μπορεί να χρειαστούν το ειδικό μηχάνημα.

Την αγνόησε και συνέχισε να παρακολουθεί το ματς

Εκείνος ωστόσο, την αγνόησε και προσπάθησε να πάρει αίμα από την 19χρονη κανονικά με αποτέλεσμα να την τραυματίσει και να της δημιουργήσει μελανιές.

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι την ίδια ώρα παρακολουθούσε τον αγώνα Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας το τηλέφωνό του ακουμπισμένο στο γραφείο του.

Η μητέρα της κοπέλας τράβηξε μερικές φωτογραφίες, τις οποίες αργότερα δημοσίευσε στα social media και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Το περιστατικό προκάλεσε οργή και ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα της φροντίδας που λαμβάνουν οι ασθενείς στα νοσοκομεία.

Ορισμένοι χρήστες ζήτησαν την απόλυση του νοσηλευτή, ενώ άλλοι επέκριναν το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης ότι δεν παρέχει επαρκή εκπαίδευση και εποπτεία για την αποτροπή τέτοιων περιστατικών.

«Κοίταζε τον αγώνα και το γκολ ενώ είχε τη βελόνα στο χέρι της κόρης μου», είπε η Νίκολα στο South West News Service.

Και πρόσθεσε: «Δεν αντιλήφθηκε καν ότι τον έβγαλα φωτογραφίες. Φεύγοντας του είπα «απόλαυσε το αγώνα», και γέλασε. Το χέρι της ήταν γεμάτο με μώλωπες».

Το νοσοκομείο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ισχυρίστηκε ότι ο νοσηλευτής έκανε διάλειμμα εκείνη την ώρα αλλά προσφέρθηκε να περιθάλψει την Λίμπι.

«Ο ίδιος αναγνωρίζει το λάθος του και ζητά συγγνώμη. Έπρεπε να έχει αφήσει στην άκρη το κινητό του ενώ φρόντιζε την ασθενή. Επίσης, έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα το ξανακάνει ποτέ», δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Μίνι καλοκαιράκι από σήμερα με ζέστη και αφρικανική σκόνη – Που θα δούμε τα πρώτα 30αρια

Μαϊμού διπλώματα πιλότου: Μέχρι την… Ιορδανία είχαν απλώσει τα «φτερά» τους

Εκλογές 2023: Δωρεάν διόδια – Για ποιους ισχύει και για ποιες ώρες

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]