Αθήνα Καιρός

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν και Νετανιάχου για τη Συρία και το Ιράν

2 λεπτά
Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν και Νετανιάχου για τη Συρία και το Ιράν

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε σήμερα τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να σεβαστεί «την εδαφική ακεραιότητα» της Συρίας, μια εβδομάδα μετά τις πολύνεκρες συγκρούσεις στο νότιο τμήμα της χώρας και τους επακόλουθους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.

Ο Πούτιν «υπογράμμισε τη σπουδαιότητα διατήρησης της ενότητας, της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας, καθώς και την ενδυνάμωση της εσωτερικής πολιτικής σταθερότητας», αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ηγετών.

Πούτιν και Νετανιάχου συζήτησαν επίσης για την πρόσφατη στρατιωτική σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν, με τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου να δηλώνει «έτοιμος να συμβάλει με κάθε τρόπο στην αναζήτηση λύσης μέσω διαπραγματεύσεων σχετικά με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα».

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]