Ο λόγος για τον Ραφαέλ Κάρο Κιντέρο που συνελήφθη από Μεξικανούς πεζοναύτες. Ήταν ιδρυτικό μέλος του καρτέλ της Γουαδαλαχάρα από τη δεκαετία του 1970 και βρισκόταν στον κατάλογο των 10 πλέον καταζητούμενων κακοποιών στις ΗΠΑ μετά την απαγωγή, τον βασανισμό και τη δολοφονία ενός Αμερικανού πράκτορα της δίωξης ναρκωτικών το 1985.
Nα σημειωθεί ότι η Ουάσινγκτον προσέφερε 20 εκατ. δολάρια αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του κι αναμένεται να ζητήσει την έκδοσή του.
Ο Κιντέρο είναι και ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς Narcos.
Τουρισμός για όλους 2022: Άνοιξε η πλατφόρμα – Πώς θα κάνετε αίτηση στο vouchers.gov.gr
![«Είναι δικός μου»: Εν ψυχρώ δολοφονία 27χρονης από την πεθερά της στο Μεξικό – Γιατί ζητούν να ερευνηθεί ως γυναικοκτονία [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/carolina-flores-mexico-150x150-jpg.webp)
![Σκηνές τρόμου στις πυραμίδες του Τεοτιουακάν στο Μεξικό – Ένοπλος άνοιξε πυρ, μία νεκρή, 13 τραυματίες [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/mexico-pyrobolismoi-pyramides-150x150-jpg.webp)