«Οι δρόμοι είναι σαν κρεοπωλείο. Μας αηδιάζει τώρα που βλέπουμε σάρκα. Γιατί; Αυτές οι γυναίκες δεν έχουν πατέρες, αδέρφια, συζύγους; Δεν ζηλεύεις καθόλου; Δεν έχεις ποτέ συνείδηση όταν η κόρη ή η γυναίκα σου βγαίνει στον δρόμο έτσι και μοιράζεται ένα βίντεο;», φράσεις που έχει εκστομίσει ο ιμάμης.
«Φυσικά και υπάρχει εξαναγκασμός στο Ισλάμ. Υπάρχει καταναγκασμός στη θρησκεία. Πώς υπάρχει; Υπάρχει ποινή για αυτούς που δεν προσεύχονται. Τώρα μπορεί να μην εφαρμόζεται. Υπάρχει επίσης ποινή στη θρησκεία για αυτούς που δεν νηστεύουν. Υπάρχει ο ξυλοδαρμός. Άρα υπάρχει καταναγκασμός στην θρησκεία» ακούγεται να λέει ο ιμάμης σε βίντεο, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.
Ειδήσεις σήμερα
Ρούλα Πισπιρίγκου: Μεταφέρθηκε εκτάκτως τα ξημερώματα στο νοσοκομείο
![Σοκαριστικό ατύχημα στην Τραπεζούντα: 21χρονη φοιτήτρια παρασύρθηκε από λεωφορείο ενώ την κυνηγούσε αδέσποτος σκύλος [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/02/stigmiotypo-othonis-2026-02-20-113442-150x150-png.webp)
![Sea Star Tilos: Πλοίο που εκτελούσε δρομολόγια Ρόδος-Τουρκία βυθίστηκε σε ναυπηγείο [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/02/stigmiotypo-othonis-2026-02-20-095627-150x150-png.webp)