Αθήνα Καιρός

Πρίγκιπας Κάρολος: Έτσι έμαθε για τη σχέση της Νταϊάνα με τον σωματοφύλακά της

4 λεπτά
Πρίγκιπας Κάρολος: Έτσι έμαθε για τη σχέση της Νταϊάνα με τον σωματοφύλακά της

Πρίγκιπας Κάρολος: Την πλοκή του “The Crown” που θέλει τον πρίγκιπα Κάρολο να απατά πρώτος την πριγκίπισσα Diana ανατρέπει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ζευγαριού που αποτελεί διαχρονικά ένα θέμα που τραβά το ενδιαφέρον.

Η εκδοχή που ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για την ερωμένη του Καρόλου

Το ειδύλλιο του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου του με την Diana και όλοι πίστευαν πως αυτή ήταν η αιτία για τη διάλυση της σχέσης τους. Ο Allan Peters, όμως, έρχεται και ανατρέπει τα δεδομένα λέγοντας πως εκείνη που «έφυγε» πρώτη από τη σχέση ήταν η Diana.

Συγκεκριμένα, ο πρώην σωματοφύλακας ισχυρίζεται ο Κάρολος ξεκίνησε τη σχέση με την Καμίλα, αφού έμαθε πως η πριγκίπισσα Diana τον απατά με ένα δικό της σωματοφύλακα, τον Barry Mannakee. Ο αποθανών, πλέον, Barry Mannakee, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών.

«Η δημοφιλής αντίληψη θέλει τον πρίγκιπα Κάρολο να ήταν άπιστος σε όλη τη διάρκεια το γάμου του – αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι η αλήθεια. Επέστρεψε στην Καμίλα, αφού έμαθε για τη σχέση της Diana με τον Mannakee», είπε.

Πώς έμαθε ο πρίγκιπας Κάρολος για τον δεσμό της Diana

Ο δεσμός της αείμνηστης πριγκίπισσας φημολογείται πως άρχισε το 1985  και ο δεσμός προέκυψε μέσα από μια βόλτα για ψάρεμα στο Μπαλμόραλ. Έναν χρόνο αργότερα πήρε μετάθεση στο διπλωματικό σώμα και έπειτα από αυτό βρέθηκε νεκρός, όταν ένας νεαρός τον χτύπησε με μοτοσικλέτα.

Μιλώντας σε νέο ντοκιμαντέρ του CNN, ο Peters ανέφερε για την Diana: «Άρχισα να παρατηρώ ότι η συμπεριφορά της ήταν ασυνήθιστη όποτε βρισκόμασταν οπουδήποτε κοντά στον Manakee, έτσι αποφάσισα να της μιλήσω. Τα πρώτα 20 λεπτά το αρνούνταν κατηγορηματικά, αλλά μετά μου είπε ακριβώς τι συνέβαινε: είχε κάποιου είδους σχέση με τον Manakee. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας με πλησίασε και μου είπε: “Γιατί η πριγκίπισσα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο; Τι στο καλό συμβαίνει;”. Οπότε του λέω: “Πρέπει να της μιλήσεις”. Και εκείνος είπε: “Λοιπόν, τα δοκίμασα όλα αυτά, και το μόνο πράγμα που φαίνεται να την στενοχωρεί είναι ότι ο Bary Manakee θα επιστρέψει στη στολή. Και, αν είναι τόσο στενοχωρημένη, ας μείνει ο Μπάρι”. Σε εκείνο το σημείο, αναγκάστηκα να πω: “Λοιπόν, κύριε, αν μείνει, τότε φοβάμαι ότι θα πρέπει να φύγω εγώ”. Και, νομίζω, εκεί το κατάλαβε. Ήταν εντελώς σοκαρισμένος και εμφανώς αναστατωμένος».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]