Οι νέες κατηγορίες εναντίον του πρίγκιπα Άντριου από την Βιρτζίνια Τζούφρε στα απομνημονεύματά της προκαλούν «πολύ σοβαρή ανησυχία», αναφέρει πηγή από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ .
Η Τζιούφρε ισχυρίστηκε, κάτι που ο Άντριου αρνείται κατηγορηματικά, ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένης και όταν ήταν 17 ετών, αφού έπεσε θύμα εμπορίας ανθρώπων από τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.
Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο αδελφός του Βασιλιά θεωρούσε «δικαίωμά του εκ γενετής» να κοιμηθεί μαζί της και ότι φοβόταν ότι μπορεί να «πέθαινε ως σκλάβα του σεξ» στα χέρια του κύκλου του Έπσταϊν.
Η πηγή ανέφερε ότι οι νέοι ισχυρισμοί προκαλούν «πολύ σοβαρή ανησυχία» και «θα πρέπει να εξεταστούν με τον κατάλληλο και πληρέστερο τρόπο». Σύμφωνα με το Sky News, η βασιλική οικογένεια έκρινε ότι ήταν απαραίτητη η ανάληψη δράσης λόγω «του τι βρίσκεται στην καρδιά αυτού, των ευρύτερων ισχυρισμών και των ζητημάτων που επισημαίνονται».
Ο πρίγκιπας Άντριου παραιτήθηκε από τη χρήση όλων των τίτλων και των τιμών του την Παρασκευή, καθώς κατέστη σαφές ότι επρόκειτο να αποκαλυφθούν νέες αξιώσεις.
Η αυτοβιογραφία της Τζιούφρε έχει 88 αναφορές σε αυτόν σε 400 σελίδες.
Ο πρίγκιπας Άντριου «κινδυνεύει να καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλάκισης» επειδή κοινοποίησε τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης της Τζιούφρε ενώ θα μπορούσε να αντιμετωπίσει νομικά προβλήματα στις ΗΠΑ σχετικά με ισχυρισμούς ότι χρησιμοποίησε τον αξιωματικό προστασίας του από τη βασιλική οικογένεια για να «ξεθάψει βρωμιά» για την Βιρτζίνια Τζιούφρε, σε μια φερόμενη προσπάθεια να την δυσφημίσει.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει ήδη δηλώσει ότι «εξετάζει ενεργά» αυτούς τους ισχυρισμούς.
Τώρα, ο δικηγόρος Σπένσερ Κούβιν – ο οποίος εκπροσώπησε εννέα θύματα του Έπσταϊν – προειδοποίησε ότι ο πρίγκιπας θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πιθανή ποινική έρευνα στις ΗΠΑ για φερόμενη κοινοποίηση του εννιαψήφιου αριθμού κοινωνικής ασφάλισης της Τζιούφρε χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Ο Άντριου αρνείται κάθε αδίκημα.
Ο πρίγκιπας Άντριου προσπάθησε να προσλάβει διαδικτυακά τρολ για να με παρενοχλήσουν, γράφει η Τζιούφρε στα απομνημονεύματά της
Τα μεταθανάτια απομνημονεύματα της Βιρτζίνια Τζιούφρε με τίτλο « Το κορίτσι του κανενός» κατηγορούν την ομάδα του πρίγκιπα Άντριου ότι προσπάθησε να προσλάβει διαδικτυακά τρολ για να την παρενοχλήσουν και ότι κρύφτηκε στο κάστρο Μπαλμόραλ για να αποφύγει την επίδοση των δικαστικών εγγράφων πριν από τον διακανονισμό τους το 2022.
Όπως γράφει, η συμφωνία, η οποία φέρεται να αξίζει 12 εκατομμύρια δολάρια, της έφερε όχι μόνο χρήματα, αλλά και μια αναγνώριση του πόνου της και μια υπόσχεση ότι ο Άντριου δεν θα την δυσφημούσε ξανά.
«Αφού αμφισβήτησε την αξιοπιστία μου για τόσο καιρό – η ομάδα του πρίγκιπα Άντριου είχε φτάσει στο σημείο να προσπαθήσει να προσλάβει διαδικτυακά τρολ για να με ενοχλήσουν – ο Δούκας της Υόρκης μου όφειλε επίσης μια ουσιαστική συγγνώμη», έγραψε στα απομνημονεύματά της.
«Φυσικά, δεν θα λαμβάναμε ποτέ ομολογία. Αυτό ακριβώς αποφεύγουν οι οικισμοί. Αλλά προσπαθούσαμε για το επόμενο καλύτερο πράγμα: μια γενική αναγνώριση των όσων είχα περάσει.»
Ο πρίγκιπας Άντριου αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε παράβαση.
Ειδήσεις Σήμερα
- Από τη φωτιά στην τεχνητή νοημοσύνη: Η τεχνολογία μέσα από 200 εκθέματα
- Γιάννης Μάρκου: Πατέρας ξανά ο πρώην της Νόβα στα 62 του – Αυτή είναι η 32χρονη σύντροφός του
- Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο της United προσγειώθηκε εκτάκτως όταν έσπασε το παρμπρίζ στα 36.000 πόδια
- Κοντογεώργης: Το Μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη είναι στον πυρήνα της συλλογικής μας μνήμης και δεν χωρούν αντιπαραθέσεις
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
