Αθήνα Καιρός

Ολυμπιονίκης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Της έβαλε φωτιά ο σύντροφός της

2 λεπτά
Ολυμπιονίκης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Της έβαλε φωτιά ο σύντροφός της

Μια μαραθωνοδρόμος από την Ουγκάντα που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, ​​υπέστη σοβαρά εγκαύματα μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον φίλο της.

Η Rebecca Cheptegei, η οποία τερμάτισε 44η στον μαραθώνιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024, λαμβάνει θεραπεία για εγκαύματα της τάξης του 75% μετά από επίθεση στο σπίτι της στη δυτική κομητεία Trans Nzoia της Κένυας.

Ο διοικητής της αστυνομίας της κομητείας Trans Nzoia Jeremiah ole Kosiom είπε τη Δευτέρα ότι ο φίλος της Cheptegei, Dickson Ndiema, αγόρασε ένα κουτί βενζίνη, το έριξε πάνω της και της έβαλε φωτιά κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας που είχαν την Κυριακή.

Ο Ndiema υπέστη επίσης εγκαύματα και οι δυο τους λαμβάνουν εξειδικευμένη θεραπεία στο νοσοκομείο Moi Teaching and Referral Hospital στην πόλη Eldoret.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]