Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός εντοπίστηκε γνωστός ποινικολόγος στο κέντρο της Αθήνας

Ο πρίγκιπας Άντριου φωτογραφήθηκε με τεράστια μελανιά στο πρόσωπο – Τι λένε πηγές για τον τραυματισμό του

5 λεπτά
Ο πρίγκιπας Άντριου φωτογραφήθηκε με τεράστια μελανιά στο πρόσωπο – Τι λένε πηγές για τον τραυματισμό του

Ο Άντριου Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ καταγράφηκε πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό με εμφανή τραυματισμό στο πρόσωπο, ενώ βρισκόταν κοντά στην κατοικία του στο Σάντρινγκαμ.

Ο πρώην πρίγκιπας εθεάθη μέσα σε όχημα την ώρα που αποχωρούσε από το Marsh Farm, το οποίο βρίσκεται εντός του βασιλικού κτήματος στο Νόρφολκ. Στις εικόνες διακρίνεται ένας εκτεταμένος μώλωπας με βαθύ μωβ χρώμα, που εκτείνεται γύρω από το δεξί μάτι και καλύπτει μεγάλο τμήμα του δεξιού μάγουλου.

Τι αναφέρουν πηγές για τον τραυματισμό

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες ή τον χρόνο που προκλήθηκε η μελανιά. Ωστόσο, άτομο που φέρεται να γνωρίζει την κατάσταση και μίλησε στη Daily Mail υποστήριξε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του πρώην πρίγκιπα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «δεν υπήρξε κάποιο δράμα», χωρίς ωστόσο να δοθούν περαιτέρω διευκρινίσεις, καθώς επικαλέστηκε ζητήματα ιατρικού απορρήτου.

Οι ειδικοί που σχολίασαν την εικόνα στη Daily Mail σημείωσαν ότι παρόμοιες μελανιές μπορούν να εμφανιστούν σε ανθρώπους που ακολουθούν αγωγή με αντιπηκτικά φάρμακα, καθώς ακόμη και ένας μικρός τραυματισμός είναι δυνατόν να προκαλέσει εκτεταμένο μώλωπα. Παράλληλα, επεσήμαναν ότι τέτοια σημάδια ενδέχεται να οφείλονται σε κάποια χειρουργική επέμβαση στην περιοχή του προσώπου ή σε περίπτωση που κάποιος «έχει δεχτεί γροθιά στο πρόσωπο». Ξεκαθάρισαν πάντως ότι δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Μάουντμπάτεν-Γουίνδσορ εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας μετά τη σύλληψή του τον περασμένο Φεβρουάριο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά πιθανό παράπτωμα κατά την άσκηση δημόσιου λειτουργήματος.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του παραμένουν περιορισμένες, ειδικά μετά από ένα περιστατικό ασφαλείας που καταγράφηκε τον προηγούμενο μήνα στο Σάντρινγκαμ. Όπως έγινε γνωστό, ενώ περπατούσε με τα κόργκι που ανήκαν στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, ένας άνδρας φορώντας μπαλακλάβα έτρεξε προς την κατεύθυνσή του και άρχισε να του φωνάζει από απόσταση περίπου 50 μέτρων.

Ο πρώην πρίγκιπας συνοδευόταν εκείνη τη στιγμή από μέλος της προσωπικής του ασφάλειας. Μετά το περιστατικό επέστρεψε άμεσα στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε από την περιοχή. Πηγές ανέφεραν ότι το συμβάν τον «σόκαρε», ενώ οι Αρχές έλαβαν καταθέσεις τόσο από τον ίδιο όσο και από τον σωματοφύλακά του.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]