Το αεροδρόμιο του Gatwick εκκενώθηκε λόγω της ενεργοποίησης των συναγερμών πυρκαγιάς, ενώ θεωρίες κυκλοφόρησαν ότι ένας επιβάτης που άτμιζε (vaping) θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για το περιστατικό.
Νωρίτερα το πρωί, άρχισαν να εμφανίζονται αναφορές στο διαδίκτυο, με έναν επιβάτη να ισχυρίζεται ότι ήταν «κολλημένοι» στο αεροδρόμιο.
Μαζί με μια φωτογραφία μιας ομάδας μπερδεμένων ταξιδιωτών, η λεζάντα ανέφερε: «Κολλημένοι στο Gatwick. Δεν μας αφήνουν να βγούμε από την περιοχή ασφαλείας. Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις.»
Διάφορες θεωρίες άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το περιστατικό, με έναν θυμωμένο επιβάτη να ισχυρίζεται ότι κάποιος «άνοιξε μια έξοδο κινδύνου για να ατμίσει.»
Ωστόσο, αυτό διαψεύστηκε αργότερα από εκπρόσωπο του αεροδρομίου Gatwick.
Η εκκένωση θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε στις 8:30 π.μ., με τους ταξιδιώτες να επιστρέφουν στο τερματικό.
Οι πτήσεις αναμένεται να συνεχιστούν κανονικά για το υπόλοιπο της ημέρας.
- Πολεοδομία Ρόδου: Νέοι διάλογοι φωτιά – Ποια είναι τα «λαμόγια»
- Εξάρχεια: Επίθεση με πέτρες σε αστυνομικούς – Συνελήφθη ένας 24χρονος
- Συνάντηση Σ. Ζαχαράκη με τους περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ συνέλαβε Τουρκάλα φοιτήτρια – Αρθρογραφούσε υπέρ των Παλαιστινίων
- Σεισμός στην Ελλάδα: Πρόβλεψη-σοκ από τον Άκη Τσελέντη – «Δυστυχώς κινδυνεύει και η χώρα μας από μεγάλους σεισμούς»






















