Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκε και η Όλγα Γεροβασίλη

Ιρλανδία: Τραγική ιστορία- Πέθανε έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από ένα κοτόπουλο

5 λεπτά
Ιρλανδία: Τραγική ιστορία- Πέθανε έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από ένα κοτόπουλο

Ιρλανδία: Ο Jasper Kraus, ο οποίος βρισκόταν σε ύφεση αφού διαγνώστηκε με καρκίνο και είχε προηγουμένως άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας, πέθανε λίγο αφότου φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ένα κοτόπουλο στην ιδιοκτησία του στην Ιρλανδία. Η επίθεση του προκάλεσε καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να επέλθει το μοιραίο.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών στην Ιρλανδία, ο Jasper Kraus υπέστη την επίθεση από ένα κοτόπουλο Brahma στις 28 Απριλίου 2022, σύμφωνα με το The Irish Examiner.

Ο ντετέκτιβ Garda Eoin Browne κατέθεσε ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και όταν έφτασε, οι διασώστες είχαν δοκιμάσει ανεπιτυχώς CPR για να τον επαναφέρουν στη ζωή. Ο ντετέκτιβ αποκάλυψε ότι ενώ έμπαινε στο σπίτι, ο Kraus ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος αφού τραυματίστηκε στο πίσω μέρος του ενός ποδιού του.

Η κόρη του Kraus, Virginia Guinan, θυμήθηκε επίσης τη στιγμή που της είπαν για τον θάνατο του πατέρα της. Νωρίτερα εκείνη την ημέρα, είχε πάει μερικά πράγματα στον πατέρα της στην Ιρλανδία, αλλά όταν έφτασε, κοιμόταν. Η Guinan πρόσθεσε ότι ο πατέρας της ήταν επίσης σε ύφεση αφού διαγνώστηκε με καρκίνο και είχε προηγουμένως νεφρική ανεπάρκεια. Δυστυχώς, λόγω των προβλημάτων υγείας του, έπαιρνε φάρμακα.

Ιρλανδία: Το αίμα πρόδωσε το σημείο που βρίσκονταν τα κοτόπουλα

Το αίμα οδήγησε τους ερευνητές στο σημείο που βρίσκονταν τα κοτόπουλα στην Ιρλανδία, όπως αναφέρει η ιρλανδική εφημερίδα. Αφού παρατήρησε αίμα στα νύχια ενός κοτόπουλου, διαπίστωσε ότι το κοτόπουλο που είχε επιτεθεί στον πατέρα της ήταν το ίδιο που επιτέθηκε παλιότερα και στην κόρη της.

Ο Kraus συνέχισε να ψιθυρίζει τη λέξη “κοτόπουλο” καθώς έχασε τις αισθήσεις του πολλές φορές, όπως ανέφερε ένας συνεργάτης του άτυχου άνδρα. Ο Δρ. Ramadan Shatwan, ο οποίος έκανε την αυτοψία, είπε στην ακρόαση ότι το πρόσωπο και τα πόδια του Kraus είχαν αίμα πάνω τους. Ωστόσο, δεν είχε κοψίματα στο πρόσωπό του. Η αιτία θανάτου του άτυχου Kraus στην Ιρλανδία προσδιορίστηκε ως θανατηφόρα καρδιακή αρρυθμία λόγω σοβαρού στεφανιαίου αθηρώματος και καρδιομεγαλίας. Ο ιατροδικαστής Brian O’Connor επιβεβαίωσε αργότερα την αιτία θανάτου του θύματος, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια άσχημη περιπέτεια, σύμφωνα με το The Irish Examiner.

Ειδήσεις σήμερα

Εύα Καϊλή: Γιατί άκουσε το τρίτο όχι για την αποφυλάκισή της – Τι ρόλο έπαιξαν Παντσέρι και Τζόρτζι

Βιασμός 13χρονης: Φρίκη στη Λιβαδειά με ραντεβού-παγίδα μέσω social media

Συντάξεις: Ποιοι, πώς και πότε θα πάρουν το επίδομα προσωπικής διαφοράς – Τα 7 SOS που πρέπει να ξέρετε

Δόμνα Μιχαηλίδου: Μου λείπει το βραδινό τηλεφώνημα του μπαμπά μου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]