Το πρώην ζευγάρι, που απέκτησε την κόρη του τον Μάρτιο του 2017, επιδιώκει να την προστατεύει από τα «φώτα» της δημοσιότητας. «Το καλύτερο που μπορείς να δώσεις σε ένα παιδί, είναι να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με αγάπη», λέει, προσθέτοντας ότι η 8χρονη «καταλαβαίνει απολύτως τις δουλειές» των γονιών της.
Η Σάικ εξηγεί πρακτικά ότι το παιδί έχει «πολύ, πολύ μικρή πρόσβαση στην τεχνολογία, σχεδόν καθόλου» και ότι οι γονείς επιδιώκουν να του δείξουν την αξία της «δημιουργίας μίας κοινότητας, των φίλων και πώς να δίνει αγάπη». Η προσέγγιση αυτή αντανακλά μια σταθερή επιλογή ιδιωτικότητας και καθημερινών αξιών, όπου η ασφάλεια και η άνεση του παιδιού προηγούνται των επαγγελματικών απαιτήσεων.
Η μητρότητα, όπως λέει, έχει ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της: «Είμαι μητέρα και ξέρω ποια είμαι, ξέρω τι εκπροσωπώ».
Αναφέρεται επίσης στη συμμετοχή της στο ημερολόγιο της Pirelli 2026 ως στιγμή προσωπικής πληρότητας. Παλιότερα είχε απορρίψει τον όρο «συνεπιμέλεια», «ποτέ δεν το κατάλαβε», και εξήγησε ότι «Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα, και όταν είναι με τον μπαμπά της, εκείνος είναι 100% ο πατέρας της», χαρακτηρίζοντας τον Μπράντλεϊ Κούπερ «έναν απίστευτο πατέρα».
Ο Κούπερ, μιλώντας το 2023, παραδέχτηκε ότι «Μαθαίνεις από τα λάθη του προηγούμενου. Θα κάνω κι εγώ πολλά, από τα οποία ελπίζω ότι η κόρη μου θα μάθει», αναφερόμενος και στον πόνο της απώλειας του πατέρα του, που όπως είπε «πέθανε στα χέρια του».
![Pirelli 2026: Σάικ, Σουίντον και Χερτζίγκοβα στο νέο ημερολόγιο [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/09/irina-shayk-mini-500.jpg)
