“Ο Εσμαΐλ Φεκρί, πράκτορας της Μοσάντ που κρίθηκε ένοχος για τα εγκλήματα της διαφθοράς επί της γης και του μοχαρεμπέ (σ.σ. πολέμου ενάντια στον Θεό), απαγχονίστηκε έπειτα από δικαστική διαδικασία”, μετέδωσε το πρακτορείο Mizan Online.
Πρόκειται για την τρίτη εκτέλεση προσώπου που καταδικάστηκε για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ τις τελευταίες εβδομάδες.
Ειδήσεις Σήμερα
- OnlyFans: Η παρθένα που καταφέρνει να βγάζει εκατομμύρια
- Ιράν-Ισραήλ: Πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα – Για «νέες μεθόδους» επίθεσης μιλά η Τεχεράνη
- Βόλος: Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από ξυλοδαρμό από ομάδα 15 ανηλίκων
- Μπρους Γουίλις: Συγκινητική ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα από τη σύζυγό του – «Άνευ όρων αγάπη και δύναμη να είσαι εκεί»
- Παπασταύρου: «Οι διαχωριστικές γραμμές στον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης είναι ξεκάθαρες και πρέπει να παύσουν να υπάρχουν»