Αθήνα Καιρός

ΗΠΑ: Την εγκατέλειψε στο δάσος αφού γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και έκαναν σεξ – Έμαθε ότι ήταν 14 ετών

4 λεπτά
ΗΠΑ: Την εγκατέλειψε στο δάσος αφού γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και έκαναν σεξ – Έμαθε ότι ήταν 14 ετών

ΗΠΑ: Η αγνοούμενη 14χρονη κοπέλα από το Τενεσί βρέθηκε ασφαλής στο δάσος της Λουιζιάνα, όπου οι αρχές λένε ότι την άφησε ένας άνδρας που την είχε πάρει από το σπίτι της αφού είχαν γνωριστεί μέσω διαδικτύου.

Ο Αλεξάντερ Ματέρν, 28 ετών, οδήγησε το κορίτσι στο σπίτι του στο Σεντ Ρόουζ της Λουιζιάνα, στις 23 Δεκεμβρίου και έκανε σεξ. Ωστόσο το κορίτσι αποκάλυψε την ηλικία της μετά την πράξη σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε δελτίο τύπου το γραφείο του Σερίφη της Ενορίας του Αγίου Τσαρλς.

Στη συνέχεια, ο Ματέρν οδήγησε το κορίτσι σε μια απομονωμένη, δασώδη περιοχή στην Κομητεία Tangipahoa και την άφησε εκεί με μια σκηνή, φαγητό και νερό, δήλωσαν οι αρχές. Στη συνέχεια πήγε στο Τζένινγκς της Λουιζιάνα για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Ο σερίφης της κομητείας Tangipahoa Gerald Sticker είπε ότι οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε μια πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών και είχαν κάνει ένα σχέδιο ώστε ο Materne να πάει στο σπίτι της στο Τενεσί.

Ο Ματέρν τώρα αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της απαγωγής παιδιού και κακουργήματα για ακόμα και για εμπορία ανθρώπων.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε, είπε ο σερίφης, όταν οι γονείς του κοριτσιού έκαναν τη δική τους έρευνα και εντόπισαν τον Ματέρν στο Τζένινγκς της Λουιζιάνα, όπου ζούσε η οικογένειά του, περίπου 250 χλμ από το σπίτι του στο St. Rose.

«Ήταν το “κλειδί” για την υπόθεση», είπε ο ίδιος. «Σας το λέω, αν θέλουν δουλειά, θα προσλάβω και τους δύο γονείς ως ερευνητές».

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Τζένινγκς, Ντάνι Σεμς, είπε ότι το γραφείο του έλαβε μια κλήση την παραμονή των Χριστουγέννων ότι ο Μάτερν είχε πιθανώς το κορίτσι στο Τζένινγκς, αλλά όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι της οικογένειας, τους είπαν ότι δεν κατοικούσε πλέον εκεί. Την επόμενη μέρα, η αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι ο Ματέρν είχε εμφανιστεί στο σπίτι της οικογένειας για να γιορτάσει μαζί τους τα Χριστούγεννα και συμφώνησε να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς.

Όταν ρωτήθηκε για τη 14χρονη, συμφώνησε να δείξει στους ντετέκτιβ πού άφησε την έφηβη στην Tangipahoa. Οι αρχές είπαν ότι ο Μάτερν μετέφερε τους ντετέκτιβ στην τοποθεσία που βρίσκονταν το κορίτσι στο δάσος, περίπου 70 χλμ από το σπίτι του. ΤΟ κορίτσι ήταν στη σκηνή στο δάσος για σχεδόν δύο μέρες.

«Είναι χριστουγεννιάτικο “θαύμα” που βρέθηκε ασφαλής. Αυτό το πράγμα θα μπορούσε να είχε άσχημη κατάληξη», είπε ο σερίφης.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]