Αθήνα Καιρός

Ινδία: 23χρονη γέννησε ένα υγιές μωρό, παρότι σε κώμα εδώ και επτά μήνες

3 λεπτά
Ινδία: 23χρονη γέννησε ένα υγιές μωρό, παρότι σε κώμα εδώ και επτά μήνες

Μια γυναίκα στην Ινδία που βρισκόταν σε κώμα εδώ και επτά μήνες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η 23χρονη Shafiya, τραυματίστηκε σοβαρά τον Μάρτιο όταν έπεσε από μια μηχανή χωρίς κράνος, ενώ ήταν 40 ημερών έγκυος.

Το μαντήλι της φέρεται να πιάστηκε στον πίσω τροχό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο σύντροφός της, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Η Shafiya έχει υποβληθεί από τότε σε πέντε νευρολογικές επεμβάσεις. Πέρασε χρόνο σε αναπνευστική υποστήριξη και χρειάστηκε να της αφαιρέσουν ένα τμήμα του κρανίου για να αποσυμπιέσουν την πίεση στον εγκέφαλό της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να αποφασίσουν αν θα διακόψουν την εγκυμοσύνη της λόγω της κατάστασής της. Όμως αφού ένας υπέρηχος έδειξε ότι η εγκυμοσύνη ήταν φυσιολογική, τελικά συνέστησαν στην οικογένειά της να μην την διακόψουν.

Παρά το γεγονός ότι είχε μόλις 10 έως 15% πιθανότητες βγει από το κώμα, η 23χρονη κατάφερε να γεννήσει ένα υγιές κοριτσάκι στις 22 Οκτωβρίου.

Τώρα έχοντας αποσωληνωθεί, κινεί περιστασιακά το κεφάλι και τα πόδια της και υπάρχουν ελπίδες ότι μπορεί μια μέρα να συναντήσει την κόρη της.

Ο χειρουργός Dr Deepak Gupta χαρακτήρισε την περίπτωση «εξαιρετικά ασυνήθιστη», προσθέτοντας: «Δεν έχω συναντήσει καμία τέτοια περίπτωση στην 22χρονη καριέρα μου». «Αυτή τη στιγμή είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται σε αναπνευστική υποστήριξη» πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα

Τούρκικη προβοκάτσια: Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής παρενοχλεί σκάφος του Λιμενικού ανοιχτά της Σάμου

Νοθευμένο καύσιμο στο αυτοκίνητο: Μηχανικοί και οδηγοί μιλούν στο Eleftherostypos.gr – Πώς θα το καταλάβετε, τι πρέπει να κάνετε

Πετράλωνα: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τους βιασμούς των τριών παιδιών – «Διοργάνωναν πάρτι και η μητέρα μου έβλεπε να με βιάζουν»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]