Τόκυο: Μία έξοδος που εξελίχθηκε σε... μεθύσι, έκανε έναν αξιωματούχο του Υπουργείου Οικονομικών της Ιαπωνίας να χάσει έγγραφα που περιείχαν προσωπικές πληροφορίες για σχεδόν 200 άτομα που φέρονται να εμπλέκονται σε παράνομη διακίνηση ναρκωτικών.
Ο αξιωματούχος από το γραφείο τελωνείων και δασμών του υπουργείου ήπιε εννέα ποτήρια μπύρας σε μια εξόρμηση πέντε ωρών την περασμένη εβδομάδα, πριν συνειδητοποιήσει ότι η τσάντα του είχε χαθεί, ανέφερε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας NHK τη Δευτέρα.
Στην χαμένη τσάντα βρισκόταν έγγραφα με λεπτομέρειες για 187 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων και διευθύνσεων ύποπτων για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και παραληπτών σπόρων κάνναβης.
Ο αξιωματούχος φέρεται να ξεκίνησε να πίνει με προσωπικό των τελωνείων στο Γιοκοχάμα, κοντά στο Τόκιο, περίπου στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης.
Το περιστατικό «υπονόμευσε σημαντικά την εμπιστοσύνη του κοινού προς εμάς και λυπούμαστε βαθύτατα», ανέφερε το υπουργείο στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, προσθέτοντας ότι ο συγκεκριμένος αξιωματούχος θα τιμωρηθεί αυστηρά.
Το Υπουργείο Οικονομικών δεν ήταν διαθέσιμο για να δώσει σχόλιο στο AFP την Τρίτη, καθώς είναι δημόσια αργία στην Ιαπωνία.
- Ανθή Βούλγαρη: Αποχώρησε άρον – άρον στην έναρξη της εκπομπής – Τι συνέβη; [βίντεο]
- Ιταλία: Σχεδον διακόσιες συλλήψεις μαφιόζων σε επιχείρηση των καραμπινιέρων στο Παλέρμο
- Αλεξάνδρα Νίκα: Εντοπίστηκε ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου που παραλίγο να την παρασύρει – Τι δήλωσε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού [βίντεο]
- Σάσα Βαρδινογιάννη: Ποια είναι η χήρα του Θόδωρου Βαρδινογιάννη – Ξαναεμφανίστηκε με γοητευτικό άντρα στο γάμο Χρυσής – Νικόλαου
- Facebook: Αναφορές για προβλήματα στο Messenger





















