Αθήνα Καιρός

Η Ολλανδία θα αρχίσει χωρίς καθυστέρηση την παράδοση 24 αεροσκαφών F-16 στο Κίεβο

2 λεπτά
Η Ολλανδία θα αρχίσει χωρίς καθυστέρηση την παράδοση 24 αεροσκαφών F-16 στο Κίεβο

Η Ολλανδία θα αρχίσει χωρίς καθυστέρηση την προμήθεια αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία, υποσχέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Κάσπαρ Φέλντκαμπ κατά την διάρκεια επίσκεψης το σαββατοκύριακο στο Κίεβο.

Με την ευκαιρία της πρώτης του μετακίνησης στο εξωτερικό από τον διορισμό του εδώ και λίγες ημέρες ως επικεφαλής της ολλανδικής διπλωματίας, ο Κάσπαρ Φέλντκαμπ έδωσε την διαβεβαίωση κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Κίεβο ότι οι αναγκαίες άδειες εξαγωγής εκδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα και η Ολλανδία είναι πλέον έτοιμη να στείλει τα αεροσκάφη χωρίς καθυστέρηση στην Ουκρανία. Ο ολλανδός υπουργός Εξωτερικών δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για τον χρόνο παράδοσης των 24 F-16 στο Κίεβο.

Οι λεπτομέρειες της επίσκεψής του στο Κίεβο είχαν κρατηθεί μυστικές μέχρι σήμερα για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]