Στις αναρτήσεις φαινόταν να απολαμβάνει τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα στο ιδιωτικό νησί Μουστίκ στην Καραϊβική, όπου βρέθηκε για τα γενέθλια της Κένταλ Τζένερ.
Η κίνηση δείχνει ότι η Καρντάσιαν δεν άφησε την πρόσφατη απογοήτευση να περιορίσει τη δημόσια παρουσία της, παίρνοντας ένα σύντομο διάλειμμα από την έντονη προετοιμασία για τις εξετάσεις. Η ίδια είχε ενημερώσει μόλις μία ημέρα νωρίτερα πως δεν κατάφερε να περάσει, τέσσερις μήνες μετά τη συμμετοχή της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Παρά την αποτυχία, διατύπωσε αποφασιστικότητα και ευγνωμοσύνη προς όσους την στηρίζουν: «Λοιπόν, δεν είμαι ακόμη δικηγόρος, απλώς παίζω μια πολύ καλοντυμένη στην τηλεόραση». Πρόσθεσε ότι συνεχίζει το μακρύ της ταξίδι στη νομική: «Έξι χρόνια μέσα σε αυτό το ταξίδι της νομικής, και συνεχίζω μέχρι να περάσω τις εξετάσεις. Χωρίς παρακάμψεις, χωρίς εγκατάλειψη, μόνο με περισσότερη μελέτη και ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα». Ολοκλήρωσε με αισιόδοξο μήνυμα: «Το να αποτυγχάνεις δεν είναι αποτυχία, είναι καύσιμο. Ήμουν τόσο κοντά στο να περάσω τις εξετάσεις, και αυτό με κινητοποιεί ακόμη περισσότερο. Πάμε!».
![Ένταση γύρω από πολυτελή τσάντα της Κιμ Καρντάσιαν από ελεφαντόδερμα [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/10/kim-karntasian-150x150.jpg)
