Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Προαστιακός Αθήνας: Διακόπηκαν τα δρομολόγια λόγω της κακοκαιρίας

Γυναίκα μπήκε σε μαγνητικό τομογράφο με όπλο και εκπυρσοκρότησε- Δεύτερο περιστατικό φέτος

3 λεπτά
Γυναίκα μπήκε σε μαγνητικό τομογράφο με όπλο και εκπυρσοκρότησε- Δεύτερο περιστατικό φέτος

Μια 57χρονη γυναίκα μπήκε σε μαγνητικό τομογράφο έχοντας πάνω της όπλο. Το περιστατικό σημειώθηκε σε μια κλινική στο Ουισκόνσιν όταν η γυναίκα δέχθηκε πυροβολισμό στα οπίσθιά της καθώς μπήκε στο μηχάνημα με γεμάτο όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail, η 57χρονη είχε κρυμμένο ένα πιστόλι πάνω της και καθώς μπήκε στον τομογράφο, οι ισχυροί μαγνήτες του μηχανήματος συνδέθηκαν και η μεταλλική σκανδάλη μετακινήθηκε με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει.

«Η ασθενής τραυματίστηκε από πυροβολισμό στη δεξιά περιοχή του γλουτού», έγραφε μια αναφορά «Προβλήματος Χρήσης Συσκευής» που υποβλήθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία της γυναίκας στον FDA τον Ιούλιο. H γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ανάρρωσε πλήρως.

«Η ασθενής εξετάστηκε από έναν γιατρό στο σημείο, ο οποίος περιέγραψε τις οπές εισόδου και εξόδου ως πολύ μικρές και επιφανειακές, που διεισδύουν μόνο στον υποδόριο ιστό».

Mετά τον τραυματισμό της, η γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και περιποιήθηκαν τα τραύματά της και ανάρρωσε πλήρως. Δεν είναι σαφές πώς η γυναίκα μπόρεσε να φέρει ένα όπλο μέσα στην αίθουσα μαγνητικής τομογραφίας. Υποβλήθηκε σε έλεγχο ρουτίνας για μεταλλικά αντικείμενα και είπε ότι δεν είχε κανένα πάνω της πριν μπει, σημειώνει η έκθεση.

Έχει ξανασυμβεί φέτος

Παρά τις προφυλάξεις, τα ατυχήματα που προκαλούνται από μηχανήματα μαγνητικής τομογραφίας δεν είναι καθόλου ανήκουστα.

Είναι η δεύτερη φορά εφέτος που αναφέρεται διεθνώς πυροβολισμός λίγο πριν από μία μαγνητική τομογραφία. Η πρώτη ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά η κατάληξή της ήταν τραγική. Ένας άνδρας στη Βραζιλία σκοτώθηκε όταν ο τομογράφος ενεργοποίησε το όπλο που έφερε κρυφά πάνω του, με συνέπεια να αυτοπυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα.

Ο άνδρας δεν ήταν ασθενής, αλλά συνόδευε τη μητέρα του στην εξέτασή της. Κατά παράβαση όλων των κανονισμών ασφαλείας, όμως, μπήκε μαζί της στον χώρο του μαγνητικού, απαντώντας ψευδώς ότι δεν έφερε μεταλλικά αντικείμενα πάνω του.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]