Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι η επιχείρηση ασφαλείας στην Πόλη της Γάζας είχε θέσει στόχο μια «επικίνδυνη συμμορία που σχετιζόταν με οικογένεια στην Πόλη της Γάζας». Η επιχείρηση είχε οδηγήσει στη σύλληψη 24 ανθρώπων και τον τραυματισμό 30 άλλων, δήλωσε ο αξιωματούχος.
Μετά την κατάπαυση πυρός στον διετή πόλεμο με το Ισραήλ, το ελεγχόμενο από τη Χαμάς υπουργείο Εσωτερικών στη Γάζα έχει αναπτύξει δυνάμεις ασφαλείας σε μια προσπάθεια, όπως υποστηρίζει, να αποτρέψει κενό ασφαλείας που θα μπορούσε να καλυφθεί από ανομία και λεηλασίες.
Ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος ζητά από τη Χαμάς να αφοπλιστεί με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα, άφησε να εννοηθεί ότι η Χαμάς έχει πάρει έγκριση για επιχειρήσεις εσωτερικής ασφάλειας, λέγοντας ότι η παλαιστινιακή οργάνωση θέλει «να σταματήσει τα προβλήματα» και εξηγώντας ότι έλαβε «έγκριση» για τις ενέργειές της αυτές.
Ειδήσεις Σήμερα
- Νετανιάχου: Ο Τραμπ τερματίζει τον πόλεμο επιτυγχάνοντας όλους τους στόχους μας – Παραμένω προσηλωμένος στην ειρήνη
- Δυστύχημα στη Δράμα: Συγκλονίζει ο πατέρας του 14χρονου που σκοτώθηκε με το αγροτικό – «Δεν ξέρω τι συνέβη, αύριο θα γίνει η κηδεία του» [βίντεο]
- Ένα τεστ εγκεφάλου μπορεί να προβλέψει σεξουαλικά προβλήματα που σχετίζονται με αντικαταθλιπτικά