Αθήνα Καιρός

Έλον Μασκ: Ολοκληρώνει την εξαγορά του Twitter

3 λεπτά
Έλον Μασκ: Ολοκληρώνει την εξαγορά του Twitter
REUTERS/Dado Ruvic/Illustration

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε στους συνεπενδυτές που θα τον βοηθήσουν να χρηματοδοτήσει την εξαγορά του Twitter, ύψους 44 δισ. δολαρίων, ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει την συναλλαγή αυτή ως την Παρασκευή, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται πηγές κοντά στον μεγιστάνα.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, οι επενδυτές έχουν λάβει τα απαραίτητα έγγραφα από τους δικηγόρους του Μασκ για να χρηματοδοτήσουν την αγορά του Twitter. Αυτή η κίνηση του Μασκ δείχνει ότι σχεδιάζει να ενεργήσει σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου στο Ντέλαγουερ να ολοκληρώσει τη συναλλαγή μέχρι την Παρασκευή, σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο.

Ο Μασκ είχε πρωτοπροσφερθεί να αγοράσει το Twitter στα τέλη Απριλίου, κάνοντας την κολοσσιαία προσφορά των 44 δισεκατομμυρίων. Αργότερα, ο μεγιστάνας υπαναχώρησε, επικαλούμενος ότι η εταιρεία του Twitter δεν του παρείχε τα στοιχεία που είχε ζητήσει σχετικά με τους ψεύτικους λογαριασμούς που υπάρχουν στην πλατφόρμα.

Η εταιρεία προσέφυγε εναντίον του στη δικαιοσύνη στις αρχές Ιουλίου. Εντέλει, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής διαβεβαίωσε στις αρχές Οκτωβρίου πως η εξαγορά θα γίνει. Δικαστήριο ανέβαλε τη διαδικασία που επρόκειτο να ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα και έδωσε στους αντιδίκους προθεσμία ως την 28η Οκτωβρίου για να κλείσουν νέα συμφωνία.

Ειδήσεις σήμερα

Χολαργός: Ταγματάρχης συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση σε 15χρονο – Του έδειξε γυμνές φωτογραφίες και τον πλησίασε

Ανδρέας Πάτσης: Πολιτικός «σεισμός» μετά τη διαγραφή του βουλευτή Γρεβενών – Τι απαντά για Μητσοτάκη και κόκκινα δάνεια

Συντάξεις: 60-100 ευρώ η μηνιαία αύξηση για τους παλαιούς συνταξιούχους [πίνακες ανά ταμείο]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]