Αθήνα Καιρός

Χειμαρρώδης η πριγκίπισσα Άννα για τον Κάρολο λίγο πριν τη στέψη: «Ο λαός ξέρει τι παίρνει, ως βασιλιάς δεν θα αλλάξει» [βίντεο] 

4 λεπτά
Χειμαρρώδης η πριγκίπισσα Άννα για τον Κάρολο λίγο πριν τη στέψη: «Ο λαός ξέρει τι παίρνει, ως βασιλιάς δεν θα αλλάξει» [βίντεο] 

Πριγκίπισσα Άννα: Μία σπάνια και χειμαρρώδη συνέντευξη παραχώρησε  5 μέρες πριν τη στέψη του βασιλιά Κάρολου η αδερφή του, πριγκίπισσα Άννα.

Η 72χρονη μοναχοκόρη της βασίλισσας Ελισάβετ πριγκίπισσα Άννα ουσιαστικά πήγε κόντρα στον βασιλιά Κάρολο όταν δήλωσε ότι η μοναρχία που συμπεριλαμβάνει λιγότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας με ενεργούς ρόλους δεν αποτελεί καλή ιδέα.

Πριν γίνει βασιλιάς, ο Κάρολος είχε εκφράσει την επιθυμία του για «μικρότερο και οικονομικότερο» θεσμό της μοναρχίας, με λιγότερα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Νομίζω πως ο όρος “αδυνατισμένη μοναρχία” ειπώθηκε σε μια εποχή που υπήρχαν περισσότερα «εργαζόμενα» μέλη στην οικογένεια (αναφερόμενη στην περίοδο που η Μέγκαν, ο Χάρι και ο Άντριου εκτελούσαν ακόμα καθήκοντα). Σήμερα δεν ακούγεται σαν καλή ιδέα από εκεί που βρίσκομαι, θα έλεγα. Δεν είμαι σίγουρη τι άλλο μπορούμε να κάνουμε» δήλωσε η πριγκίπισσα και αντιβασιλέας της Βρετανίας στην dailymail.co.uk.

Μετά την «αποπομπή» του γιού του πρίγκιπα Χάρι και του αδερφού του πρίγκιπα Άντριου (λόγω της σχέσης του με τον Τζέφρι Επστάιν), ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να «καλύψει» τις κενές θέσεις χρίζοντας αντικαταστάστες του τα άλλα δύο μικρότερα αδέρφια του, πριγκίπισσα Άννα και πρίγκιπα Εντουαρντ.

Η πριγκίπισσα Άννα υπεραμύνθηκε του θεσμού της μοναρχίας λέγοντας ότι « παρέχει, με το σύνταγμα, ένα βαθμό μακροπρόθεσμης σταθερότητας που είναι πραγματικά αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο».

Όσο για τον Κάρολο, η πριγκίπισσα Άννα δήλωσε ότι ως βασιλιάς θα είναι ο ίδιος άνθρωπος που είναι μέχρι σήμερα και ότι η χώρα θα βρίσκεται «σε καλά χέρια»

«Λοιπόν, ξέρετε τι θα πάρετε γιατί έχει εξασκηθεί για λίγο και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει. Έχει δεσμευτεί για το δικό του επίπεδο υπηρεσιών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται καταιγίδες, οι 5 περιοχές που θα σαρώσει η κακοκαιρία

Γιώργος Καραϊβάζ: «Βόμβα» από τη δικηγόρο του – «Έχουν εξαφανιστεί 10.000 παρακολουθήσεις της ΕΥΠ μέσα από τη δικογραφία» [βίντεο]

Εκλογές 2023: Σήμερα η ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετέχουν στη «μάχη» – Τι πιθανότητες έχει ο Κασιδιάρης και οι «Έλληνες» [βίντεο]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]