Αθήνα Καιρός

Μπριζόλα ή σάντουιτς; Ένας λόγος για κόντρα ανάμεσα σε έναν πρωθυπουργό και σε αρχηγό της αντιπολίτευσης

3 λεπτά
Μπριζόλα ή σάντουιτς; Ένας λόγος για κόντρα ανάμεσα σε έναν πρωθυπουργό και σε αρχηγό της αντιπολίτευσης

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας και η ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τσακώνονται σχεδόν καθημερινά για τα πάντα, από τη μετανάστευση, τη φορολογία μέχρι τις δαπάνες, αλλά σήμερα, οι δυο τους βρήκαν ένα νέο θέμα για να τσακωθούν: αν τα σάντουιτς είναι ένα καλό μεσημεριανό γεύμα.

Η ηγέτης των συντηρητικών Κέμι Μπάντενοχ αναφέρθηκε στο θέμα σε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό The Spectator, αμφισβητώντας όχι μόνο αν τα σάντουιτς αποτελούν ένα επαρκές μεσημεριανό γεύμα, αλλά και αν οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν διαλείμματα για να τρώνε μεσημεριανό γεύμα.

«Τι είναι ένα διάλειμμα για μεσημεριανό; Το μεσημεριανό γεύμα είναι για τους φλώρους. Παίρνω φαγητό μαζί μου και δουλεύω και τρώω παράλληλα. Δεν υπάρχει χρόνος… Ορισμένες φορές θα πάρω μια μπριζόλα», είπε στο The Spectator.

«Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν τα σάντουιτς. Δεν νομίζω ότι τα σάντουιτς είναι αληθινό φαγητό, είναι αυτό που τρως για πρωινό. Δεν αγγίζω ψωμί αν είναι υγρό».

Σε απάντηση, εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ είπε ότι ο πρωθυπουργός απολαμβάνει συχνά ένα σάντουιτς με τόνο και περιστασιακά ένα τοστ με τυρί.

«Νομίζω ότι (ο πρωθυπουργός) εξεπλάγη ακούγοντας την αρχηγό της αντιπολίτευσης να λέει ότι τρώει μια μπριζόλα για μεσημεριανό, αλλά νομίζω ότι ο πρωθυπουργός είναι πολύ ικανοποιημένες με ένα σάντουιτς για μεσημεριανό», είπε σε δημοσιογράφους.

«Είναι ένας σπουδαίος βρετανικός θεσμός, εκτιμώ ότι φέρνει 8 δισεκατομμύρια λίρες στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου», τόνισε ο εκπρόσωπος.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]