Αθήνα Καιρός

Μπαλί: Βυθίστηκε τουριστικό σκάφος – Έσπασαν τα παράθυρα και βούτηξαν στο νερό για να σωθούν [Βίντεο]

3 λεπτά
Μπαλί: Βυθίστηκε τουριστικό σκάφος – Έσπασαν τα παράθυρα και βούτηξαν στο νερό για να σωθούν [Βίντεο]

Μπαλί: Δραματικές στιγμές έζησαν πριν από λίγες ημέρες τουρίστες στην Ινδονησία όταν το τουριστικό σκάφος με τους 89 επιβάτες άρχισε να βυθίζεται αφού το χτύπησε κύμα.

Ειδικότερα, το ατύχημα, από το οποίο ευτυχώς κανείς δεν έχασε τη ζωή του, σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη όταν ένα μεγάλο κύμα χτύπησε το τουριστικό σκάφος, ενώ αυτό βρισκόταν στο νησί Nusa Lembongan. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η τοπική ακτοφυλακή, το κύμα έκανε το σκάφος να γείρει προς τα αριστερά και να χάσει την ισορροπία του. Το εν λόγω τουριστικό μπορεί να μεταφέρει έως 125 επιβάτες.

Χαρακτηριστικό του τρόμου που βίωσαν οι τουρίστες είναι ένα βίντεο που έχει διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καταγράφει τη στιγμή που οι επιβάτες αντιλαμβάνονται ότι το σκάφος βυθίζεται. Μάλιστα στο βίντεο φαίνονται και οι δραματικές προσπάθειες να το εγκαταλείψουν, πριν αυτό να βρεθεί κάτω από το νερό.

@absurdcat♬ original sound –

«Μέσα στο σκάφος ήταν μωρά, μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι. Τα πέντε λεπτά που πέρασαν μέχρι να βυθιστεί μου φάνηκαν αιώνες. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να σπάσω ένα από τα παράθυρα με το πόδι μου. Δεν το σκέφτηκα δύο φορές. Και ξέρω ότι με την κίνηση αυτή έσωσα 3,4,5,6 ανθρώπους» είπε για ό,τι συνέβη στο Μπαλί η 24χρονη Λορίν Νταγκ, η οποία ταξίδεψε στην Ινδονησία για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. «Οι άνθρωποι έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο και πηδούσαν από το σκάφος σε άλλες βάρκες. Υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο νερό που κινδύνευσαν να συνθλιβούν. Παντού υπήρχε πανικός» πρόσθεσε η 24χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους επιβάτες του τουριστικού σκάφους, οι 77 ήταν τουρίστες και οι 12 από την Ινδονησία.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]