Σαν να έβλεπαν... τελικό Τσάμπιονς Λιγκ έκαναν οι οπαδοί μίας παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου απ' την Αυστρία, της K-7 Austria Salzburg, σε αγώνα που είχε με την USV Lamprechthausen. 1.300 φανατικοί της Salzburg πλημμύρισαν τις κερκίδες του γηπέδου, ανεμίζοντας σημαίες, τραγουδώντας συνθήματα, καίγοντας... καπνογόνα και δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα πρωτοφανή για παιδικό αγώνα.
Παρά τον ενθουσιασμό τους, οι οπαδοί επέδειξαν άψογη συμπεριφορά και τα παιδάκια ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στο κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο και στο μεγάλο πλήθος που τα παρακολουθούσε.
Αυτός που δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό του Instagram ήταν ο προπονητής της K-7 Austria Salzburg, Σάσα Γκαστούμπα.
Είπε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης, η οποία απευθυνόταν στους οπαδούς της ομάδας:
«Από τότε που έπιασα δουλειά στην Austria Salzburg, έχω ερωτηθεί πολλές φορές από αγνώστους για το πως συμπεριφέρονται οι χούλιγκαν της ομάδας και το αν υπάρχουν “κανονικοί” οπαδοί.
Πάντα απαντώ με ένα χαμόγελο και με τεράστια υπερηφάνεια.
H Austria είναι ένας οικογενειακός σύλλογος που έχει βάλει τα παιδιά στο επίκεντρο όλων όσων κάνει».
Η ομάδα ιδρύθηκε το 2005 από μία ομάδα οπαδών της SV Salzburg, αφότου η Red Bull αγόρασε τον σύλλογο που υποστήριζαν και τον μετονόμασε σε Red Bull Salzburg.
View this post on Instagram



![Καύσωνας: Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ στην Ευρώπη – Ακραίες θερμοκρασίες σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/06/kausonas-europi-300x200.jpg)

















