Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είχε νέα τηλεφωνική συνομιλία με τον αμερικανό ομόλογό του, Τζο Μπάιντεν, το βράδυ της Κυριακής, σε μία «λογική συντονισμού» εν όψει του ταξιδιού του στην Μόσχα αύριο, δήλωσε πηγή της Γαλλικής Προεδρίας.
Η τηλεφωνική επικοινωνία που διήρκεσε 40 λεπτά επέτρεψε στους δύο ηγέτες να μοιρασθούν πληροφορίες για επαφές που έγιναν κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου με στόχο τον καλό συντονισμό εν όψει του ταξιδιού, δήλωσε η πηγή.
Ο Εμανουέλ Μακρόν θα επισκεφθεί αύριο την Ρωσία, η οποία έχει συγκεντρώσει ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα με την Ουκρανία, τροφοδοτώντας ανησυχίες για ενδεχόμενη ρωσική εισβολή στην πρώην σοβιετική δημοκρατία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Ακόμα τρεις σοροί στις ακτές νησιών του Αιγαίου
- Πειραιάς: Ένοπλη ληστεία στα γραφεία της ΑΝΕΚ – Η ανακοίνωση της εταιρείας
- Εκλογική κάθοδο σχεδιάζουν «ψευτομακεδόνες» και μουσουλμάνοι από τη Θράκη
- Καιρός: Κακοκαιρία express εν’ όψει – Βροχές, χιόνια & ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας [βίντεο]
- Επιστροφή Τσίπρα στις αυταπάτες του 2015 – Τάζει λαγούς με πετραχήλια χωρίς επιχειρήματα
- Η Ελισάβετ φεύγει, ο Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα έρχονται
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr














![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)







![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)