Νεκρό βρέθηκε 21χρονο μοντέλο της Vogue – Μυστήριο με τον θάνατο της

31/03/17 • 17:48 | UPD 31/03/17 • 17:48

Νεκρή στο δωμάτιο της βρέθηκε η Raudha Athif, η οποία είχε εμφανιστεί σε εξώφυλλο της Vogue και ήταν φοιτήτρια Ιατρικής.

Το άψυχο σώμα της 21χρονης βρέθηκε στο δωμάτιο της, στην φοιτητική εστία του Islami Bank Medical College. «Πάντα φαινόταν χαρούμενη. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως θα αυτοκτονούσε», δήλωσε ο επιθεωρητής της φοιτητικής εστίας Mahmuda Begum.

«Ήμουν στον θάλαμό μου. Ξαφνικά άκουσα κραυγές από τους φοιτητές. Έτρεξα στον δεύτερο όροφο και είδα κάποιους φοιτητές να προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα του δωματίου της», συμπλήρωσε.

«Υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας», τόνισε αξιωματικός των αρχών.

Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της ως μοντέλου ήταν μια φωτογραφία της το 2014 από τον φωτογράφο Sotti που ονομάστηκε «Κορίτσι από τις Μαλδίβες με μπλε μάτια» που μάλιστα επαινέθηκε από τον πρώην πρόεδρο των Μαλδίβων στα social media.

Παρακάτω η φωτογραφία της, το 2014, από τον φωτογράφο Sotti που ονομάστηκε «Κορίτσι από τις Μαλδίβες με μπλε μάτια» που επαινέθηκε από τον πρώην πρόεδρο των Μαλδίβων στα social media.