Από το μέγαρο στην τηλεόραση: Ποιος πρώην πρόεδρος γίνεται παρουσιαστής

28/03/17 • 20:27 | UPD 28/03/17 • 20:27

Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας και πρώην πρόεδρος της περιφέρειας της Οδησσού Μιχαήλ Σαακασβίλι, ανακοίνωσε ότι θα γίνει τηλεπαρουσιαστής μιας εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής στο ουκρανικό κανάλι Zik.

Η πρώτη εκπομπή που θα έχει τίτλο «Η άλλη Ουκρανία», έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και όπως έγραψε ο ίδιος ο Σαακασβίλι στην σελίδα του στο Facebook, θα παρουσιάσει στους τηλεθεατές μια τόσο διαφορετική Ουκρανία, την οποία δεν δείχνει κανέναν άλλο κανάλι.

Στην σελίδα του στο Facebook ανέβασε επίσης μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να στέκεται δίπλα σε ένα σπίτι σκύλου, κρατώντας στα χέρια το κείμενο της εκπομπής. Την έμπνευση για ένα τέτοιο σκηνικό, του την προκάλεσε προφανώς, όπως λένε, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στις αρχές Μαρτίου σε εργοστάσιο τρακτέρ στο Χάρκοβο, είχε πει αναφερόμενος στους πολιτικούς του αντιπάλους, ότι «εκείνοι που δεν ήταν άξιοι να φτιάξουν ακόμη και ένα σπίτι σκύλου», προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στην χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ