Αθήνα Καιρός

Αναστασιάδης: Έχω τρόπο να αντιδράσω αν ο Ακιντζί θέσει θέμα του ενωτικού δημοψηφίσματος

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Αναστασιάδης: Έχω τρόπο να αντιδράσω αν ο Ακιντζί θέσει θέμα του ενωτικού δημοψηφίσματος

«Έχω τον τρόπο να αντιδράσω», ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απαντώντας σε ερώτηση πριν λίγο για το πώς θα αντιδράσει αν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί θέσει το θέμα του ενωτικού δημοψηφίσματος κατά την αυριανή τους συνάντηση.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο κ. Αναστασιάδης παρέπεμψε σε προχθεσινή του δήλωση με την οποία είχε χαρακτηρίσει υπερβολικές τις αντιδράσεις των Τουρκοκυπρίων επισημαίνοντας πως στα κατεχόμενα γιορτάζουν μέχρι σήμερα την επέτειο της εισβολής και την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Εξάλλου ο λεγόμενος πρωθυπουργός των κατεχομένων ζήτησε να αποσυρθεί η τροπολογία για το ενωτικό δημοψήφισμα και Έλληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να γιορτάζουν μαζί την επέτειο της εισβολής.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]