Φον ντερ Λάιεν για Κυπριακό: Η ΕΕ δεν θα δεχθεί ποτέ λύση δύο κρατών για την Κύπρο

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Φον ντερ Λάιεν για Κυπριακό: Η ΕΕ δεν θα δεχθεί ποτέ λύση δύο κρατών για την Κύπρο

Την πάγια θέση της ΕΕ ότι δεν θα δεχθεί ποτέ λύση δύο κρατών για την Κύπρο, επανέλαβε σήμερα η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, με αφορμή την έναρξη της Σλοβενικής Προεδρίας της ΕΕ.

Ερωτηθείσα για την επικείμενη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν στα κατεχόμενα, η Πρόεδρος της Επιτροπής είπε ότι έχει μιλήσει προσφάτως τηλεφωνικά με τον Τούρκο Πρόεδρο και του μετέφερε ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα για την επίσκεψη αυτή. «Του μετέφερα ότι είμαστε πολύ ευαίσθητοι σε αυτό το θέμα, ότι θα παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτής της επίσκεψης και ότι είναι απόλυτα σαφές ότι η ΕΕ δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί οτιδήποτε παραπέμπει στην πρόταση για λύση δύο κρατών», είπε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και υπογράμμισε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά τη θέση και τη στάση της ΕΕ σε αυτό το ζήτημα.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version