Μέρκελ: Έκανε μείξη εμβολίων – Πρώτη δόση με AstraZeneca και δεύτερη με Moderna

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Μέρκελ: Έκανε μείξη εμβολίων – Πρώτη δόση με AstraZeneca και δεύτερη με Moderna

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της νόσου Covid έκανε η Άνγκελα Μέρκελ επιλέγοντας αυτή τη φορά το ενέσιμο σκεύασμα της Moderna.

Είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca. Πριν από λίγες ημέρες, η 66χρονη Καγκελάριος της Γερμανίας έλαβε την δεύτερη δόση του εμβολίου Moderna, σύμφωνα με εκπρόσωπο της κυβέρνησης, γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Στις 16 Απριλίου, η Μέρκελ έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου της ΑstraZeneza. Μέχρι στιγμής, δεν έχει παρουσιάσει τυχόν παρενέργειες μετά τη δεύτερη δόση, όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα. Σήμερα, η Άνγκελα Μέρκελ υποδέχθηκε στην Καγκελαρία την επικεφαλής της Ευρωπαικής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version