Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά τώρα στο Μεταξουργείο: Στις φλόγες εγκαταλελειμμένο κτίριο – Έκλεισε η οδός Κεραμεικού

Πατέρας στην Γερμανία έσωσε την κόρη του και έδειρε τον Σύρο βιαστή

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Πατέρας στην Γερμανία έσωσε την κόρη του και έδειρε τον Σύρο βιαστή

Μία απίστευτη ιστορία, με πρωταγωνιστές έναν πατέρα, την κόρη του και έναν Σύρο μετανάστη ο οποίος προσπάθησε να βιάσει την κοπέλα, είδε το φως της δημοσιότητας στη Γερμανία, κάνοντας το γύρο του κόσμου μέσω των Media.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το protothema.gr, συνέβη στην πόλη Kleve. Η 23χρονη κοπέλα είχε βγει να διασκεδάσει με φίλους και φίλες. Η διασκέδαση τελείωσε τα ξημερώματα (5:30). Όταν βγήκε από το νυχτερινό μαγαζί, για κακή της τύχη δεν βρήκε διαθέσιμο ταξί. Αναγκάστηκε, λοιπόν, να διανύσει την απόσταση μέχρι το σπίτι της, με τα πόδια.

Καθώς περπατούσε μέσα στη νύχτα, αντιλήφθηκε έναν άνδρα να την ακολουθεί. Δίχως να χρονοτριβήσει, κάλεσε από το κινητό τον πατέρα της. Ο 57χρονος άνδρας ήταν… έτοιμος να επέμβει. Βγήκε στον δρόμο και σύντομα είχε φτάσει στο σημείο που βρισκόταν η 23χρονη κόρη του.

Τότε βρήκε τον Σύρο μετανάστη να έχει καθηλώσει την νεαρή γυναίκα στην άσφαλτο και να προσπαθεί να της σκίσει τα ρούχα. Ο Γερμανός πατέρας, που έφτασε στο σημείο με μηχανάκι, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε αμέσως στον Σύρο μετανάστη, ο οποίος, στη συνέχεια, αποδείχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος. Ο 57χρονος δεν λυπήθηκε τον μετανάστη, τον οποίο χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στην άσφαλτο.

Τότε κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον μεθυσμένο μετανάστη, ο οποίος είχε επιτεθεί στην 23χρονη κόρη του. Ο Σύρος μετανάστης συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα βιασμού, ενώ μόλις περάσει από δικαστήριο και εκτίσει την ποινή του, θα απελαθεί από τη Γερμανία.

Ο επίσης 23χρονος βιαστής, διέμενε στο κέντρο προσφύγων της πόλης, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία. «Αυτός ο άνθρωπος είναι ήρωας. Έσωσε την κόρη του και κατάφερε να τη γλιτώσει από τα χειρότερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, αποτυπώνοντας το κλίμα στη μικρή πόλη της Γερμανίας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]