Αθήνα Καιρός

ΗΠΑ: Άνδρας πυροβόλησε μέσα σε εκκλησία του Τέξας, σκοτώνοντας τον ιερέα και τραυματίζοντας δύο πιστούς

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
ΗΠΑ: Άνδρας πυροβόλησε μέσα σε εκκλησία του Τέξας, σκοτώνοντας τον ιερέα και τραυματίζοντας δύο πιστούς

Ο πάστορας είχε πλησιάσει τον δράστη ο οποίος είχε κρυφτεί στον ναό από το προηγούμενο βράδυ, ζητώντας του εξηγήσεις.

Χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι, οι τοπικές αρχές κατεδίωκαν τον δράστη την προηγούμενη νύχτα, έχοντας επιστρατεύσει drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Διαφεύγοντας της καταδίωξης με αυτοκίνητο, ο άνδρας αναζήτησε καταφύγιο στην εκκλησία και κρυβόταν όλο το βράδυ στην τουαλέτα της, όπου τον ανακάλυψε ο πάστορας το επόμενο πρωί.

Αρνούμενος να δώσει εξηγήσεις και επιδεικνύοντας επιθετικότητα, ο άνδρας προκάλεσε την οργή του ιερέα, ο οποίος τον σημάδεψε με δικό του όπλο.

Στην συνέχεια, ο ύποπτος κατάφερε να αποσπάσει το όπλο του πάστορα, πυροβολώντας και σκοτώνοντάς τον και τραυματίζοντας δύο ακόμη παριστάμενους πιστούς.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στην εκκλησία βρισκόταν κατά την διάρκεια της επίθεσης και η σύζυγος του ιερέα, η οποία δεν ενεπλάκη καθόλου στη σύγκρουση.

Ο άνδρας διέφυγε για λίγη ώρα ακόμα της σύλληψης, έχοντας ληστέψει το αυτοκίνητο του πάστορα και διαφύγει εκ νέου με αυτό.

Οι αρχές, αρνούμενες να παραδώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το συμβάν στα μέσα ενημέρωσης, τόνισαν πως το έγκλημα δεν είχε ως αιτία το θρησκευτικό μίσος, ενώ πιθανότερο θεωρείται ο διωκόμενος άνδρας να αντιμετώπιζε κατηγορίες για πρώτου βαθμού δολοφονία.

ΠΗΓΗ: Los Angeles Times 

Ειδήσεις

Έξοδος από το Δημόσιο μετά τα 55 με συντάξεις από 487 έως 1.324 ευρώ [πίνακες & παραδείγματα]

Τελευταία ευκαιρία για πρόωρη σύνταξη κάτω των 62 για 1 εκατ. παλαιούς ασφαλισμένους [αναλυτικοί πίνακες & παραδείγματα]

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις για την επιτάχυνση απονομής συντάξεων και την προώθηση αναδοχής

Αναδρομικά: Παράταση στις αιτήσεις για τις συντάξεις θανόντων – Δείτε τα δικαιολογητικά και τους αναλυτικούς πίνακες

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]