Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε on camera ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς – «Δεν ένιωσα το παραμικρό»

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε on camera ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς – «Δεν ένιωσα το παραμικρό»

Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πενς και η σύζυγός του, Κάρεν, εμβολιάστηκαν την Παρασκευή δημοσίως με το εμβόλιο της Pfizer έναντι του κορωνοϊού και έγιναν πλέον τα πρώτα από τα ανώτατα στελέχη του Λευκού Οίκου που υποβάλλονται στη συγκεκριμένη διαδικασία.

«Δεν ένιωσα το παραμικρό. Μπράβο σας και εκτιμώ τις υπηρεσίες που προσφέρετε στη χώρα», δήλωσε ο Πενς απευθυνόμενος στην ομάδα των νοσοκόμων που του έκαναν το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Sputnik, το ζεύγος Πενς, συνοδευόταν από το γενικό χειρουργό Τζερόμ Άνταμς, ο οποίος επίσης εμβολιάστηκε δημοσίως ενώπιον τηλεοπτικού κοινού.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον SARS-CoV-2 νωρίτερα φέτος, δεν έχει διευκρινίσει πότε ακριβώς θα το κάνει.

Στο μεταξύ, ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε πως θα εμβολιαστεί δημόσια την επόμενη εβδομάδα, όπως και ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Ειδήσεις

Ο ΠΟΥ προειδοποιεί τους Ευρωπαίους: Μείνετε στα σπίτια σας τα Χριστούγεννα, δεν αξίζει να κολλήσετε κορωνοϊό

Κορωνοϊός – Μητσοτάκης: Στις 26 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα τα εμβόλια, 27 ξεκινούν οι εμβολιασμοί

Κορωνοϊός και lockdown: Πιθανά μέτρα σε Κοζάνη και άλλες περιοχές – Το «μοντέλο» Ασπρόπυργου οδηγός σε «κόκκινες» περιφερειακές ενότητες

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version