Αθήνα Καιρός

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: Οι καταθέσεις για την δολοφονία Αμοιρίδη – Οι καβγάδες, οι βιαιοπραγίες και ο εκφοβισμός

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: Οι καταθέσεις για την δολοφονία Αμοιρίδη – Οι καβγάδες, οι βιαιοπραγίες και ο εκφοβισμός

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. 

Δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου αποκαλύπτουν πτυχές της προσωπικής ζωής του αποθανόντα που ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το extra.globo.com στις βραζιλιάνικες Αρχές έχουν φτάσει καταθέσεις μαρτύρων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, έγινε άγριος καβγάς μεταξύ του Κυριάκου Αμοιρίδη και της συζύγου του στη διάρκεια του οποίου ο Ελληνας πρέσβης φέρεται να βιαιοπράγησε εναντίον της Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα. Σύμφωνα με τις ίδιες καταθέσεις, που επικαλείται το extra.globo.com, η σύζυγός του ενημέρωσε τον φερόμενο ως εραστή της, αστυνομικό Σέρτζιο Μορέιρα, για τον καβγά αυτόν. Ως εκ τούτου εγείρονται υποψίες μήπως αυτός ο καβγάς αποτέλεσε την αφορμή για το σχέδιο της άγριας δολοφονίας του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Σε άλλο ΜΜΕ της Βραζιλίας, το oglobo.globo.com υποστηρίζει πως συγγενικά πρόσωπα της Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα μετέβησαν στις αστυνομικές Αρχές και κατέθεσαν πως πριν από περίπου ένα μήνα ο αστυνομικός Σέρτζιο Μορέιρα ο οποίος φέρεται να είναι ο εραστής της Φρανζουάζ, πήγε σπίτι της αδελφή της την οποία και εκφόβισε.

Διπλωματικές πηγές από την Αθήνα, υποστηρίζουν ότι ο Κυριάκος Αμοιρίδης ήταν σε διάσταση με την Φρανσουάζ με την οποία είχαν αποκτήσει μια κόρη 11 ετών. Για το λόγο αυτό ζούσαν χωριστά: Ο πρέσβης στη Μπραζίλια, η Φρανζουάζ στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άγρια δολοφονημένος πρέσβης διέθετε μεγάλη περιουσία.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]